Advertorial

Bezoek virtuele beursstand Optimum Group!

Bezoek virtuele beursstand Optimum Group!

Veel beurzen zijn geannuleerd of uitgesteld. Daarnaast werken we meer thuis en mijden we grote bijeenkomsten. Ook zag Optimum Group af van haar deelname dit najaar aan Empack Utrecht die gepland stond voor 15 tot en met 17 september in de Jaarbeurs Utrecht.

[[ADVERTORIAL]]

Een goede reden voor onze onderneming om nieuwe wegen in te slaan om toch de voordelen van Optimum Group, als totaalleverancier op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen, aan u te presenteren. We nodigen u daarom graag uit om onze virtuele beursstand te bezoeken.

Virtuele beursstand van Optimum

Innovaties Optimum

De komende tijd zullen wij hier diverse innovaties op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen tonen en inzoomen op ons uitgebreide en brede portfolio aan duurzame verpakkings- en etiketoplossingen; Optimum Green. Met de producten uit ons Optimum Green portfolio vindt u altijd een oplossing die past bij uw MVO-beleid. Samen werken we structureel en sustainable aan een duurzame toekomst.

Kortom; Optimum Group is met haar brede productportfolio in staat om aan al uw verpakkingswensen te voldoen, omdat wij binnen de Optimum Group beschikken over alle conventionele en digitale (HP, Xeikon, Domino) druktechnieken en een breed scala van afwerkingstechnieken voor blanco en bedrukte etiketten.

Van kleine tot grote oplages

Door de omvang van ons machinepark en diverse productielocaties kunnen wij alle oplages van zeer klein tot zeer groot concurrerend aanbieden. Met een gecombineerde verkooporganisatie en intensieve samenwerking tussen Optimum Group vestigingen in binnen- en buitenland kunnen wij snel en flexibel inspelen op de leveringsbehoeften van onze klanten. Persoonlijke aandacht is een speerpunt binnen onze organisatie.

Hebben wij u kunnen inspireren met onze verpakkingsconcepten? Maak dan direct een afspraak.

Welkom op onze virtuele beursstand!

www.optimumgroup.nl

www.optimumgroup.nl/virtual-fair

www.optimumgroup.nl/leverbetrouwbaarheid-optimum-group-nog-verder-opgeschaald

Artikel delen