Dag van de duurzame verpakking in Oss

Dag van de duurzame verpakking in Oss

Tags: nieuws

Vier studenten van de HAS Hogeschool organiseren in samenwerking met de Gemeente Oss op 22 juni 2020 het landelijke online evenement ‘Dag van de Duurzame verpakking’.

De Gemeente Oss heeft diverse verpakkingsbedrijven binnen haar gemeente. Deze bedrijven werken hard aan het verduurzamen van hun verpakkingen. Zij willen dit graag delen met de inwoners van de gemeente en daarbuiten middels deze speciale Dag van de duurzame verpakking. Een dag die in het teken staat van sustainable initiatieven en verpakkingen.

 

Programma

De dag is opgedeeld in twee programma's. Tijdens het ochtendprogramma zal er gewerkt worden aan een case: Toekomstvisie op verpakkingen, waarbij in kleinere groepen gewerkt wordt aan een verpakkingsvraagstuk. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om kennis uit te wisselen en nieuwe inzichten op te doen door de samenwerking aan te gaan met bedrijven uit Oss, landelijke bedrijven en studenten van HAS Hogeschool en ROC de Leijgraaf. Dit programmaonderdeel is exclusief op uitnodiging.

 

Sprekers

Tijdens het middagprogramma geven The LCA Centre, Ariane van Mancius en Siem Haffmans hun visie over duurzaam verpakken. Dit programmaonderdeel is voor iedere geïnteresseerde vrij toegankelijk.

www.dagvandeverpakking.wixsite.com/event

 

 

 

Artikel delen