De Jong Verpakking neemt Bangma over

De Jong Verpakking neemt Bangma over

De Nederlandse golfkartonproducent De Jong Verpakking Holding (DJV) heeft Bangma Verpakking uit Dronten overgenomen. Deze specialist op het gebied van voornamelijk golfkartonnen verpakkingen past volgens Ad Smit, CEO van DJV, goed in de groeifilosofie van De Jong Verpakkingen.

‘Ik ben verheugd dat onze bedrijven elkaar gevonden hebben. Zowel de toekomstvisie als bedrijfsfilosofie van beide familiebedrijven sluiten goed op elkaar aan, zegt Ad Smit.
Jan Bangma, samen met zijn broer Bas eigenaar van Bangma Verpakking, voegt daaraan toe: ‘We zijn blij dat we met De Jong Verpakking een bedrijf getroffen hebben, dat de passie voor het ondernemen en verpakken van onze familie deelt. De markt voor golfkartonnen verpakkingen ontwikkelt zich steeds verder. Samen kunnen we blijven innoveren en een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst.’

Hele land

Vanuit strategisch oogpunt past Bangma Verpakking goed bij de bestaande bedrijfsactiviteiten van DJV. Met de Nederlandse opzetstations in het Westland, Limburg, Noord Brabant en nu ook in Flevoland kunnen klanten in het hele land nu nog beter bediend worden. DJV zal een meerderheidsbelang nemen in Bangma Verpakking. Bangma Verpakking zal in de toekomst onder haar eigen naam actief blijven op de markt.

Over Bangma Verpakking

Bangma Verpakking in Dronten is een specialist  op het gebied van voornamelijk golfkartonnen verpakkingen. Met een breed en gevarieerd aanbod en een  ruime voorraad wordt al meer dan 40 jaar aan een breed scala aan afnemers geleverd.

Meer info over De Jong Verpakking

Artikel delen