Doorstart voor Airopack

Doorstart voor Airopack

Tags: nieuws

Spuitbusproducent Airopack heeft een doorstart gemaakt met behulp van Platinum Invest (PI). Dit is een joint venture tussen PIPM en investeringsmaatschappij Axiom Partners Netherlands.

Klik hier voor een proefabonnement op VerpakkingsManagement. Voor slechts € 25,- ontvangt u 3 edities van hét vakblad voor de verpakkingsindustrie.


Airopack in Waalwijk maakt een doorstart.

Met de doorstart van Airopack in Waalwijk behouden circa 30 van de 45 werknemers hun baan. Daarnaast zijn aanvullende afspraken gemaakt met verhuurders en leveranciers. De overname van deze fabriek van milieuvriendelijke dispensersystemen past binnen de buy-en- buildstrategie van de joint venture.

Milieuvriendelijke Airopack spuitbussen


De spuitbussen van Airopack worden aangedreven door lucht in plaats van de conventionele drijfgassen.
De spuitbussen van de verpakkingsfabrikant worden aangedreven door lucht in plaats van de conventionele drijfgassen.

De verpakkingsfabrikant produceert milieuvriendelijke, uit recyclebaar kunststof gemaakte spuitbussen. De spuitbussen worden in plaats van de conventionele drijfgassen door lucht aangedreven. PI ziet veel potentieel in de bewezen, wereldwijd gepatenteerde, technologie die hierachter zit.

‘Wij zijn als team zeer content met de doortastendheid en steun van PI, zodat we verder kunnen met de productie en verdere marketing en ontwikkeling van de unieke Airopack verpakking’, zegt Roland Jonkhoff, ceo van Airopack. ‘Ik ben erg blij dat we op het laatste moment toch nog een doorstart hebben kunnen realiseren, wat goed nieuws is voor een groot deel van het personeelsbestand.’

Artikel delen