Advertorial

Etiflex onderdeel van de Optimum Group

Etiflex onderdeel van de Optimum Group

Etiflex, specialist in de productie van zelfklevende etiketten, wordt onderdeel van Optimum Group Nordics. Het huidige management van Etiflex zal binnen de organisatie blijven.

De toevoeging van Etiflex past goed binnen de Europese groeiambities van de Optimum Group en zal de aanwezigheid van de Optimum Group in de Nordics aanzienlijk uitbreiden, aldus de groep.
Als onderdeel van de Optimum Group zal Etiflex in staat zijn om haar klanten beter te bedienen door middel van een grotere capaciteit, een breder scala van zelfklevende etiketten & flexibele verpakkingsoplossingen en een grotere leverbetrouwbaarheid als onderdeel van een internationale drukkerijgroep.

Toonaangevende speler

Voor Optimum Group betekent de toevoeging van Etiflex een uitbreiding van haar aanwezigheid in Denemarken en een versterking van haar positie als toonaangevende speler in Noord-Europa op het gebied van etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen, in het bijzonder speciale etiketten, maar ook bedrukte en blanco zelfklevende etiketten, tapes, krimpsleeves, banderollering, meerlaagse etiketten en flexibele verpakkingen.
Met de toevoeging van Etiflex, bestaat Optimum Group nu uit 16 aangesloten bedrijven gevestigd in Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

Vertrouwen in de toekomst

‘Met de overname van Etiflex zal ons Deense deel van de groep verder worden versterkt met creatieve en technische capaciteiten die we nog niet hadden. Etiflex staat bekend als één van de sterkste etikettendrukkers in de Scandinavische regio. Etiflex heeft een sterk commercieel en technisch profiel en een indrukwekkend klantenbestand. Wij kijken er naar uit om samen te werken met alle 5 de eigenaren die allen in hun huidige functie veder gaan’, aldus Optimum Group Nordics CEO Lars Ole Nauta.
Ruud Zantman, CEO van Optimum Group: ‘Na de overnames van Scanket, Labelsupply en Odense Seglmærkefabrik zijn we verheugd om deze verdere stap in Scandinavië te zetten en Etiflex in de groep te verwelkomen.’


Artikel delen