Fortaleza adviseert P. Van De Velde Group

Fortaleza adviseert P. Van De Velde Group

Fortaleza Capital in Den Haag is voor P. Van De Velde Group in België opgetreden als corporate financieel adviseur bij de overname van Veerkarton. De onderneming blijft in de huidige vorm en onder leiding van het huidige managementteam actief op hetzelfde adres in Assendelft.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

Veerkarton is producent van vouwkarton verpakkingen in kleine en middelgrote runs voor onder andere verpakkingsgroothandels en (voedingsmiddelen)productiebedrijven. Naast het hoofdkantoor en de productiefaciliteiten in Assendelft heeft het bedrijf een verkoopkantoor in het Duitse Oeding Südlohn.

Fortaleza Capital financieel adviseur voor P. Van De Veld Group bij overname Veerkarton, producent van vouwkarton verpakkingen

Overnames P. Van De Velde Group

P. Van De Velde Group – actief in de verwerking en ontwikkeling van karton en -verpakkingen – heeft de afgelopen jaren meerdere bedrijven overgenomen, zoals Vekopak in Tilburg, Wesly Printing & Packaging in Maastricht, Koninklijke Schut in Eerbeek en vouwkartonbedrijf Fritz Niessen Bergische Kartonagenfabrik in Velbert, Duitsland.

Met de overname van Veerkarton breidt de nieuwe eigenaar zijn vouwkartonnageactiviteiten op de Noordwest-Europese markt verder uit.

Fortaleza Capital

Fortaleza Capital is een onafhankelijk advieskantoor voor corporate finance gericht op drie sectoren:

  • Packaging & Paper/Board.
  • Recycling, afvalbeheer en energie.
  • Services, Media & Technology.
Artikel delen