LinkedIn Nieuwsronde

LinkedIn Nieuwsronde

LinkedIn is een bron van nieuws dat rechtstreeks van professionals en bedrijven komt. VerpakkingsManagement selecteert interessante bijdragen met een rechtstreekse link. Een LinkedIn nieuwsronde van ontbijtverpakking tot funding van Wastewatchers

Turtle 'Better Breakfast' , producent van een innovatieve ontbijtgranen-familie blijft groeien. Quatre Mains werd opnieuw gevraagd om hun kleurrijke productportfolio uit te breiden met de introductie van een reeks Healthy Kids-ontbijtgranen.


LinkedIn nieuwsronde
Design van Quatre Mains

Packathon

KIDV’s ochtendsessie op de tweede dag van Empack in Den Bosch, stond in het teken van de winnaars van de Packathon 2021 (https://lnkd.in/gCwutqTQ). Zij pitchten hun oplossingen voor het Single Use Plastics probleem.


KIDV sessie op Empack

EcoBox

Greenyard, gespecialiseerd in de import/export van verse groenten en fruit, heeft een duurzaam alternatief ontwikkeld ter vervanging van clam-shell verpakkingen: de EcoBox, een vochtbestendige doos van recyclebaar karton, zo meldt de organisatie van de Italiaanse verpakkingsvakbeurs Ipack-Ima, die volgend jaar mei plaatsvindt.


Linkedin Nieuwsronde

Domino werkt samen met Cambridge

‘We zijn trots om onze samenwerking aan te kondigen met experts van een van 's werelds oudste en meest erkende universiteiten - University of Cambridge. Ons onderzoek helpt het begrip van de industrie over het straalproces in CIJ-printers te verbeteren. Zo kunnen we onze producten, oplossingen en diensten verbeteren om de beste prestaties en waarde voor onze klanten te leveren’, zegt Peter Veenhof van Dominoop LinkedIn.Wastewatchers

‘Wauw, wat een reis is het tot dusver geweest en hoe tof gaat de reis de komende tijd nog worden? Verheugd ben ik om te melden dat #Wastewatchers vorige week haar eerste funding opgehaald heeft’, schrijft Thomas Luttikhold op LinkedIn.
‘Op een nieuw hoofdstuk in het boek van Wastewatchers, op een nieuw avontuur en op de toekomst.’


LinkedIn nieuwsronde

Artikel delen