LinkedIn Nieuwsronde: Packaging Rebels van start

LinkedIn Nieuwsronde: Packaging Rebels van start

LinkedIn is een bron van nieuws dat rechtstreeks van professionals en bedrijven komt. VerpakkingsManagement selecteert interessante bijdragen met een rechtstreekse link. Een LinkedIn nieuwsronde van een nieuwe webshop (zonder kunststof) tot een new design voor het Bio-merk van Superunie.

Leanne Pieters-Roukema is van start gegaan met haar eigen bedrijf, Packaging Rebels. Sluitstickers, verzendzakken, vloeipapier met eigen design snel en makkelijk besteld. Dat is het idee achter Packaging Rebels. Het bedrijf maakt een duidelijke keuze: plasticvrij.

‘Vergeet ingewikkelde offertes, saaie accountmanagers (no offense ;)) en complexe orderprocedures. Bij Packaging Rebels maken we verpakkingen bestellen zelfs léuk!’

NVC Live Online Café

Vrijdag 3 september het eerste NVC Live Online Café van dit najaar. Deze keer staat Oscar Faber achter de tap en bespreekt hij de kansen op de arbeidsmarkt voor NVC packaging professionals en medewerkers in het algemeen, die zich verder willen ontwikkelen op verpakkingsgebied.
Gratis toegang vanaf elke werkplek en volledig live en interactief. Het café opent om 15.00 uur.

GoodOrange houdt van thee!

Aart Brandsma is trots op de samenwerking van zijn bedrijf GoodOrange met La Alternativa, een familiebedrijf en de oprichters van het theemerk Hari. Een reeks verfijnde biologische kruidentheemengsels, geïnspireerd door Ayurvedische wijsheid en een traditie van kruidengenezing. GoodOrange werd gevraagd om het theeverpakkingsontwerp op te frissen en te herstructureren.

Ontwerp van GoodOrange

BIO+ krijgt nieuw design

SGK Amsterdam presenteert het nieuwe verpakkingsontwerp voor Superunie's biologische retailmerk BIO+.

‘De aanzienlijk grotere en onderscheidende vorm van het merklogo geeft vertrouwen en zorgt voor onmiddellijke opvallen en herkenning op de plank in alle categorieën - waardoor de merknaam wordt versterkt om tegelijkertijd de propositie te versterken’, zegt Arthur Brandenburg van den Gronden.

https://lnkd.in/eJZsbv78

Artikel delen