LinkedIn Nieuwsronde week 18

LinkedIn Nieuwsronde week 18

LinkedIn is een bron van nieuws dat rechtstreeks van professionals en bedrijven komt. VerpakkingsManagement selecteert interessante bijdragen met een rechtstreekse link. Een LinkedIn Nieuwsronde van een gft-sorteeranalyse tot de bekers voor het nieuwe festivalseizoen.

Maatwerk

Liane Pieters-Roukema van Packaging Rebels, meldt zich via een video op LinkedIn om de aandacht te vestigen op een custom verpakkingsontwerp.

‘Op veler verzoek terug onlineL Een custom verpakkingsontwerp voor jouw merk! Je vindt onze vernieuwde en verbeterde pakketten hier
En plan nu snel jouw kennismakings-call in. Dan hoor ik heel graag wat jouw vraag is en waar we je mee kunnen helpen! Maar wacht niet te lang, er zijn maar een paar plekjes beschikbaar en vol=vol!’


LinkedIn nieuwsronde

Tabletten doseren

Dennis Teunissen vestigt de aandacht op een oplossing van Mezzo. ‘Geen morsen van tabletten wanneer u slechts één (!) nodig hebt. Voor meer informatie over onze Mezzo Beyond Packaging BV TabletDoser kunt u contact opnemen met ons team.’rEVENT bijeenkomst

Conpax en Bordex organiseren op 12 mei de rEVENT bijeenkomst.

‘De markt voor plastic drinkbekers en voedselverpakkingen is volop in beweging. Recent heeft de overheid aanvullende maatregelen aangekondigd om het gebruik van wegwerp bekers en voedselverpakkingen verder te verminderen.

Zo zal, voor drinkbekers en voedselverpakkingen, per 1 januari 2024 voor consumptie ter plaatse hergebruik de norm zijn en bij inzet van single use producten dient er een hoogwaardige recycling systeem aan verbonden te worden met een inzamelingsdoelstelling. Sportclubs, stadions, festivals en andere evenementen worden in principe beschouwd als locatie waar ter plaatse geconsumeerd wordt.

In aanloop naar deze nieuwe wetgeving hebben Conpax B.V. en Bordex Packaging hun krachten gebundeld en samen rEVENT ontwikkeld. rEVENT is een circulair afvalconcept voor festivals en evenementen en biedt een (totaal)oplossing voor meerdere afvalstromen. In de afgelopen weken hebben wij het concept uitgebreid getest bij Go Ahead Eagles in Deventer.

Tijdens een speciale rEVENT bijeenkomst op donderdag 12 mei a.s. (11:00 -12:30 uur) zullen wij deelnemers informeren over de nieuwe wetgeving, het rEVENT systeem en onze recente testervaringen. Locatie: De Adelaarshorst, Vetkampstraat, 7416 WL Deventer.’


LinkedIn Nieuwsronde

Concentrate Cap Sample Box

Erik Bos van Bark is trots op de monsterboxen met de concentraatdop. ‘We zijn druk bezig met het uitdelen van onze monsterboxen om klanten te laten zien hoe onze concentraatdop werkt. De concentraatdop maakt het mogelijk om de spuitfles op een veilige manier bij te vullen met uw geconcentreerde product. Waarom zou je water vervoeren en distribueren terwijl iedereen thuis een waterkraan heeft?

Bent u benieuwd naar onze duurzame oplossing of wilt u de concentraatdop zelf testen? Maak gerust een afspraak met Mario Heppener of bezoek onze website en informeer naar een sample box. ’


LinkedIn Nieuwsronde

Robuuste typografie

The Dieline, een bekend platform voor packaging design, recht de blik op kauwgum. ‘Kauwgomingrediënten zijn op zijn zachtst gezegd twijfelachtig. Refresh Gum is echter een nieuwe plantaardige lijn van kauwgom die werkt om de markt te transformeren. Ontworpen door de oprichter van het merk, Ryan Stafford, is de verpakking van de Refresh Gum zowel dynamisch als bescheiden, waarbij robuuste typografie prachtig wordt gebalanceerd met zachte kleuren.

Elke pasteltint vertegenwoordigt het smaakprofiel van de kauwgom binnenin, terwijl het minimalistische design representatief is voor de schone ingrediënten. Eenvoudig maar zeer effectief, veel beter dan dat wordt het niet.
Lees en zie meer over The Dieline!


LinkedIn Nieuwsronde

Artikel delen