LinkedIn Nieuwsronde week 8

LinkedIn Nieuwsronde week 8

LinkedIn is een bron van nieuws dat rechtstreeks van professionals en bedrijven komt. VerpakkingsManagement selecteert interessante bijdragen met een rechtstreekse link. Een LinkedIn Nieuwsronde van papieren doppen tot de Oerlemans Plastics Goede Doelen Actie.

‘De Zweedse fabrikant van papieren kernen, buizen en cilindrische verpakkingen, Scandicore Nordens Pappersindustri AB/Mustad United heeft samengewerkt met PulPac om naar verluidt 's werelds eerste dop te creëren voor papieren buizen die zelf van papier is gemaakt’, post Paul Jenkins op LinkedIn.


LinkedIn Nieuwsronde


‘PulPac's gepatenteerde Dry Moulded Fiber-technologie is gepatenteerd en is beschikbaar om te worden gelicentieerd. Dry Molded Fiber-producten bieden een hoge fysieke sterkte in combinatie met efficiënt gebruik van water en energie, evenals aanzienlijke reducties van CO2.

Deze recente introductie is een van de 5.625 initiatieven in ThePackHub Innovation Zone platform.

Wat denk je?

Hilde van der Vegt deelt een infographic die weinig toelichting nodig heeft.

‘Prachtige infographic ‘ #zerowaste Hoe hoger de oplossing op de R hoe meer waarde je behoudt en hoe minder milieubelasting.’


LinkedIn Nieuwsronde
De hoogste R is de beste

Idépack levert rekwikkelaar

‘Deze mooie #AtlantaStretch #Palletwikkelaar installeerde #Idépack gister. De Mytho PRS staat op Weegcellen om het Palletgewicht af te kunnen lezen. Daarnaast staat deze machine op een Frameverhoging zodat de klant de pallets op het draaiplateau kan plaatsen met een stapelaar. Door middel van de Aangedreven Voorrek van 270% wordt de Palletlading optimaal gestabiliseerd voor transport, met een maximale Folie besparing’, meldt Jan Paul Bergraat.


LinkedIn Nieuwsronde
De Atlanta Stretch wikkelaar

Twee Worldstars voor Nederland

De World Packaging Organisation op LinkedIn: ‘Felicitaties 🎉👏🏻aan Nederland voor hun uitstekende #packaging #design en #innovation op WorldStar Awards 2022 door WPO World Packaging Organization. 2 WorldStar Awards 🏆🏆! Speciale dank aan Michael Nieuwesteeg en NVC Netherlands Packaging Centre voor hun steun en voor het promoten WorldStar Awards in Nederland.’ de winnaars zijn SEALPAC en Trivium Packaging


PUMA in Korea

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6901564489624297473

‘Korea is nu ook op weg naar het einde van verpakking als een milieuprobleem met de aanstaande lancering van de PUMAMANIFESTO🐯Korean Edition op 16 maart 2022. Doe mee aan het LIVE HYBRID-evenement vanaf elke locatie op aarde vanaf ⏱️14.00 uur CET’, meldt het NVCop LinkedIn.


Goede doelenactie

‘De winnaars van de Oerlemans Plastics Goede Doelenactie 2022 zijn bekend! Dit jaar hebben we gemeend niet drie maar vijf goede doelen uit de regio #Altena te steunen. Mede door corona hebben initiatieven met regionaal maatschappelijke impact twee extra zware jaren achter de rug. Bekijk via deze link de gelukkige winnaars: https://lnkd.in/eP8CQ8hg ‘, aldus de producent op LinkedIn.


Artikel delen