LWA veilt op Empack gloednieuwe weger voor giro 555

LWA veilt op Empack gloednieuwe weger voor giro 555

Tags: nieuws

Tijdens de Empack 2022 in Gorinchem zal Laurijsen WeegAutomaten in samenwerking met Industrial Auctions een gloednieuwe weger veilen voor giro 555. De gehele opbrengst van de veiling zal gedoneerd worden aan giro 555 van de Samenwerkende Hulporganisaties.


Industrial Auctions en LWA ondersteunen Giro 555

‘Oekraïners hebben onze steun hard nodig, zowel mensen die op de vlucht zijn als degenen die achterblijven’, meent John Laurijsen. ‘Met deze veiling willen we de hulporganisaties achter Giro 555 en de lokale hulpverleners noodhulp kunnen laten verlenen, zowel in Oekraïne zelf als in de buurlanden.’

Combimat TableTop

De machine die geveild wordt, is de TTC Combimat TableTop. Dit is een compacte 1-kops weger. Deze weger is speciaal ontwikkeld als instapmodel voor de eerste stap in het automatiseren van het verpakkingsproces. Het is voorzien van een volledig programmeerbare besturing met touchscreen en opslag van 20 programma’s. Verder is de weger flexibel en snel reinig- en omstelbaar.

Toepassingen

De Combimat TableTop is met name geschikt voor droge en fijnkorrelige producten die zich gemakkelijk laten transporteren middels de trilgoot, zoals thee, koffie, maïs, rijst, zaden, granen, voeders, granulaten en korrels. Hij kan als stand-alone unit gebruikt worden voor handafvulling, maar ook aangesloten worden op een verpakkingsmachine.


De TTC Combimat TableTop is een compacte 1-kops weger speciaal ontwikkeld als instapmodel.

Artikel delen