Merlin bevochtigingssystemen

Merlin bevochtigingssystemen

Relatieve luchtvochtigheid in binnenruimtes zoals kantoren, productiehallen en magazijnruimtes is een belangrijke succesfactor voor een economisch gezond bedrijf. Wanneer de luchtkwaliteit te droog is, kan dit leiden tot ongewenste veranderingen in de vorm en afmetingen van goederen en producten, of tot problemen die veroorzaakt worden door elektrostatische ladingen.

[[ADVERTORIAL]]

Een slecht klimaat vertraagt niet alleen de productie, maar zorgt ook voor een hoger verbruik van materialen en een lagere productiviteit van werknemers en zelfs ziekteverzuim. De bevochtigingssystemen van Merlin bieden hier de oplossing: geavanceerde technologieën in verschillende designs voor een gegarandeerde efficiëntie. De geperfectioneerde en wereldwijd erkende oplossingen van Merlin hebben meestal een ROI van minder dan één jaar. Kosten met betrekking tot afval, claims, ziekte en energie worden immers gereduceerd, terwijl de productiviteit toeneemt.

De luchtbevochtigingssystemen van Merlin kunnen worden geïntegreerd in bestaande klimaatsystemen of kunnen als standalone oplossing geïmplementeerd worden. Lees meer

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Artikel delen