Mikrocentrum verzet twee beurzen naar 2021

Mikrocentrum verzet twee beurzen naar 2021

Kennis- en netwerkorganisatie Mikrocentrum annuleert de Precisiebeurs en Vakbeurs Kunststoffen. De evenementen stonden gepland voor respectievelijk 18 en 19 november en 2 en 3 december in de Brabanthallen in Den Bosch.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

Op donderdag 8 oktober organiseerde Mikrocentrum voor beide vakbeurzen een bijeenkomst voor de exposanten in de Brabanthallen. Op een demo-beursvloer werden de veiligheidsmaatregelen bekend gemaakt. De algemene gedachte was dat de beurzen veilig konden worden georganiseerd, hetgeen eerder ook al was bevestigd door de Veiligheidsregio.

Mikrocentrum annuleert twee beurzen

Mikrocentrum vraagt advies

Maar er waren nog steeds twijfels. Met name het aantal te verwachten bezoekers en de gezondheid van alle betrokkenen riep vragen op. Dit werd versterkt door het recent snel toenemende aantal coronabesmettingen. De organisatie vroeg om die reden de deelnemende bedrijven om advies over het doorzetten van beide vakbeurzen. Door de uitkomsten van dit advies, het aantal annuleringen en de ontwikkelingen rondom het coronavirus, werd besloten beide evenementen te annuleren.

Beurzen naar 2021

De twee beurzen staan nu op de agenda voor 2021. De Vakbeurs Kunststoffen wordt in september georganiseerd en de Precisiebeurs in november.

Mikrocentrum organiseert Precisiebeurs in november 2021

‘We starten binnenkort met de voorbereidingen van de komende edities en ontwikkelen gedurende het jaar extra digitale alternatieven om ook in deze bijzondere tijd ontmoeten en ondernemen te faciliteren’, aldus Geert Hellings, algemeen directeur Mikrocentrum.

Artikel delen