Nieuwe datum ICE-, CCE- en InPrint-beurs

Nieuwe datum ICE-, CCE- en InPrint-beurs

De nieuwe datum voor ICE Europe, CCE International en InPrint München is bekend. Het beurscollectief voor de converting-, papier- en printindustrie stond gepland voor 22 tot en met 24 juni. In verband met de wereldwijde corona-pandemie heeft organisator Mack-Brooks Exhibitions de datum verzet naar 15 tot en met 17 maart volgend jaar. Plaats van handeling is het Trade Fair Centre in München.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

‘We zijn blij dat we, volgend op onze beslissing om de beurzen uit te stellen, de nieuwe datum bekend kunnen maken. Dit zorgt er hopelijk voor dat de live-evenementen hun cruciale rol kunnen voortzetten in het samenbrengen van de wereldwijde converting-, papier- en printindustrie. In de tussentijd zullen wij mogelijkheden bieden om kennis uit te wisselen, te netwerken en zaken te doen op een veilige online manier’, informeert Patrick Herman, evenementdirecteur van de Converting-, Papier- en Print Events bij de beursorganisatie.

ICE Europe

ICE Europe is een evenement voor de conversie van flexibele, webgebaseerde materialen, zoals papier, film, folie en nonwovens. De vorige editie in 2019 toonde 463 exposanten uit 25 landen en trok in totaal 7.150 handelsbezoekers uit 75 landen, met vertegenwoordigers uit bedrijfstakken zoals onder andere verpakkingen, print, kunststoffen, textiel en nonwovens, papier en voeding.


ICE Europe 2022: evenement voor de conversie van flexibele webgebaseerde materialen.
ICE Europe 2022: evenement voor de conversie van flexibele webgebaseerde materialen.

CCE International

CCE International is een internationale beurs voor de golfkartonindustrie, die de toeleveringsketen omvat bij de productie en verwerking van golf- en vouwkartonmateriaal. Het evenement trok in 2019 totaal 2.406 vakprofessionals uit 79 landen.


CCE International 2022: beurs voor de golfkartonindustrie.
CCE International 2022: beurs voor de golfkartonindustrie.

InPrint Munich

InPrint München gaat over het InPrint-merk voor drukkers en fabrikanten die het nieuwe zakelijke potentieel voor printtoepassingen in de industriële productiesector willen maximaliseren. De beurs toonde in 2019 136 exposanten uit 22 landen en introduceerde technische innovaties in digitale, inkjet-, scherm- en speciality printing op diverse vormen en materialen. Aldus de organisatie.


InPrint München: Printtechnologie voor industriële productie.
InPrint München: printtechnologie voor industriële productie.

Artikel delen