Nieuwsronde: Interactieve parfumfles

Nieuwsronde: Interactieve parfumfles

De redactie van VerpakkingsManagement scant wekelijks buitenlandse verpakkingssites op noviteiten en ontwikkelingen. Deze week vielen ons onderstaande berichten op uit Packaging World, PackagingEurope, Neue Verpackung, Infopack en Canadian Packaging.

Nieuw platform voor traceren verpakkingen


ePac Flexible Packaging en Scantrust lanceren een platform

ePac Flexible Packaging en Scantrust lanceren een platform dat gebruikmaakt van digitaal printen om geserialiseerde, traceerbare verpakkingen te maken die speciaal geschikt zijn voor kleine en middelgrote merken.
Bron: PackagingWorld

Paco Rabanne lanceert interactieve parfumfles


Voor de nieuwste parfumlancering werkte Paco Rabanne nauw samen met VPI

Voor de nieuwste parfumlancering werkte Paco Rabanne nauw samen met VPI om een hervulbare spraydop te ontwikkelen in de vorm van een robotkop die consumenten verbindt met een unieke digitale ruimte via het gebruik van NFC-technologie.
Bron: Packaging Europe

Vacuümverpakking met een houtlook


De Allfo vacuümzak zorgt voor een rustiek en een natuurlijk ontwerp voor ham, spek, worst en kaas

De Allfo vacuümzak zorgt voor een rustiek en een natuurlijk ontwerp voor ham, spek, worst en kaas. De seal pouch "Wood-Look" bestaat uit een combinatie van een transparante bovenkant en een onderkant in een rustieke houtlook print. De verpakking bestaat uit een PA/PE-barrièrefolie die het aroma goed vasthouden.
Bron Neue Verpackung

3D-configurator voor verpakkingen


Metalicoplastico introduceert een 3D-configurator waarmee klanten verpakkingen kunnen ontwerpen.

Metalicoplastico introduceert een 3D-configurator waarmee klanten verpakkingen kunnen ontwerpen. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in de productie en decoratie van plastic verpakkingen voor cosmetica en parafarmacie. Met de nieuwe 3D-configurator kunnen klanten in vijf stappen een groot aantal ontwerpen aanpassen en configureren. Ten slotte "klikt" men op de fotoknop om het eindresultaat te zien en kan een offerteaanvraag worden gestart.
Bron: Infopack

Earthcycle bakjes voorzien van papieren sleeves


De automatisch verpakte Earthcycle-verpakkingen met papieren sleeves zijn 100 procent plasticvrij.

De automatisch verpakte Earthcycle-verpakkingen met papieren sleeves zijn 100 procent plasticvrij.
Earthcycle, producent van home compostable en recyclebare verpakking heeft haar assortiment fruitbakjes uitgebreid met papieren sleeves. CKF heeft de papieren sleeves ontworpen en getest voor een verscheidenheid aan verse producten, waaronder appels, kiwi's, avocado's en bessen. De resultaten zijn goed ontvangen door de consumenten en klanten en Earthcycle heeft het nieuwe programma's nu in gebruik genomen.
Bron: Canadian Packaging

Artikel delen