Optimum Group kijkt terug op succesvolle EMPACK

Optimum Group kijkt terug op succesvolle EMPACK

Tags: nieuws

Woensdag 8 & donderdag 9 september was Optimum Group aanwezig op de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux: Empack 2021. Na een periode van bijna twee jaar eindelijk weer persoonlijk contact en directe gesprekken tussen zakenpartners en collega’s. Optimum Group zal 28 tot en met 30 september het beursseizoen een vervolg geven op de FACHPACK in Nürnberg.

Optimum Group

Optimum Group is een internationale groep drukkerijen met productielocaties in Nederland, Duitsland, België en Denemarken die gezamenlijk een totaalpakket aan zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen biedt.

Optimum Group vindt en ontwikkelt dagelijks duurzame oplossingen voor de verpakkingsindustrie met een breed assortiment aan zelfklevende etiketten, linerless etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, booklet- en meerlaagse etiketten, security etiketten, shrink sleeves, tapes en foliën. Met expertise op het gebied van ontwerp en ontwikkeling, supply chain management en een efficiënte verwerking in de productieomgeving kan Optimum Group haar klanten zo optimaal mogelijk bedienen.

Duurzame verpakkingsoplossing

Ontdek het groeiende assortiment aan duurzame verpakkings- en etiketoplossingen. Met de producten uit het Optimum Green portfolio vindt u altijd een oplossing die past bij uw MVO-beleid. Samen structureel werken aan een duurzame toekomst.

Van kleine tot grote oplages

Door de omvang van het machinepark en diverse productielocaties kan Optimum Group alle oplages, van zeer klein tot zeer groot, concurrerend aanbieden. Met een gecombineerde verkooporganisatie en intensieve samenwerking tussen Optimum Group vestigingen in binnen- en buitenland kan Optimum Group snel en flexibel inspelen op de leveringsbehoeften van haar klanten. Persoonlijke aandacht is een speerpunt binnen de organisatie.

Bezoek Optimum Group in Nürnberg

Bent u benieuwd hoe het uitgebreide portfolio aan duurzame etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen van Optimum Group een bijdrage kan leveren aan het behalen van uw duurzaamheidsdoelstellingen? Bezoek Optimum Group tijdens de FACHPACK in Nürnberg (stand 7-415) en laat u inspireren.

Praktische informatie

Data: 28 t/m 30 September 2021
Openingstijden: 28 & 29 September: 09:00 tot 18:00 | 30 September: 09:00 tot 17:00
Stand: 7-415

Gratis tickets

Optimum Group heeft nog een beperkt aantal gratis tickets beschikbaar voor bezoekers. Wilt u Optimum Group bezoeken op de FACHPACK? Neem contact op via: https://www.optimumgroup.nl/contact

Bron: Optimum Group

Artikel delen