Advertorial

Pack Improve organiseert cursus

Pack Improve organiseert cursus

Na de succesvolle opleidingen in Nederland en België organiseert Pack Improve wederom in België (omgeving Gent) op 25 en 30 april de 2-daagse cursus verpakkingstoepassingen.

[[ADVERTORIAL]]

De cursus is zeer geschikt voor mensen die hun kennis willen verbreden, voor nieuwe medewerkers, inkopers, kwaliteit en R&D verantwoordelijken en bedrijven die op het punt staan te investeren in verpakkingsmachines. Ook voor producenten van verpakkingen of verpakkingsmachines.

De focus ligt op kunststof en karton verpakken, veel praktijkvoorbeelden, theoretische achtergrond, video’s, duurzaam verpakken, materiaaleigenschappen, “wat is er op de markt” en ruimte voor uw eigen issue’s.

De kosten zijn gering: € 400,- per persoon en de 2e persoon van hetzelfde bedrijf betaalt slechts € 250,-.

Pack Improve is de oproepbare verpakkingsdeskundige voor foodproducerende en verpakkende bedrijven. Voor het uitvoeren van een gericht verbeterproject, het oplossen van een ad-hoc probleem of uw eigen team met kennis en ervaring bijstaan met de dagelijkse verpakkingsvraagstukken. Ga naar www.packimprove.nl voor meer achtergrondinformatie, cursusdata, locatie, lesstof en aanmelden.

Artikel delen