Seminar over in-house coating

Seminar over in-house coating

Op 29 en 30 juni geeft Maan Seminars in Raalte het In-house Coating Seminar, een live evenement voor de Europese labelindustrie.

Loop je als labelproducent momenteel tegen uitdagingen aan op het gebied van levertijden en leveringen? In hoeverre kun je je eigen labeleigenschappen bepalen? En hoe duurzaam is jouw product eigenlijk?

Tijdens het Inhouse Coating Seminar voor de professionele labelindustrie wordt gekeken naar marktuitdagingen, nu en in de toekomst. Je ontdekt wat in-house coating in de praktijk betekent en hoe het jouw marktpositie als labelproducent kan versterken.

Ontmoet toonaangevende leveranciers in de (linerless) labelketen. Krijg alle antwoorden die je nodig hebt en krijg een goed beeld van de mogelijkheden en voordelen wanneer je zelf gaat coaten of lamineren. Met een specifieke focus op Linerless labels, als In-house Coating techniek.

In-house coaten en lamineren

Toonaangevende leveranciers beantwoorden vragen over In-house Coating, linerless techniek, het product, het proces (van productie tot applicatie) en de invloed van leveranciers en stakeholders op productspecificaties. Dit alles vindt plaats tijdens een 2-daags programma.

Wat te verwachten

29 juni: Visie op marktontwikkelingen en praktijkconcepten

  • Wat is de toestand van de markt? Om welke 'urgente zaken' gaat het?
  • Hoe kan ik mezelf minder afhankelijk maken van verschillende factoren?
  • Toekomstbestendige concepten die hierop inspelen (afkomstig van grondstofleveranciers)

30 juni: in-house coatingtechniek in de praktijk

  • Neem controle
  • Duurzamer produceren
  • Het verschil maken op productniveau (future proof technologie)
  • Productdemonstraties

Meer informatie over dit evenement vind je op de website van Maan Seminar.

Artikel delen