Skillpack geeft voorproefje van Empack 2022

Skillpack geeft voorproefje van Empack 2022

Na een jaar over te slaan is het weer zo ver. Op 5, 6 en 7 april 2022 vindt Empack 2022 plaats in de Evenementenhal Gorinchem. Skillpack, producent van klantspecifieke verpakkingsmachines, zal hier te vinden zijn op standnummer F108.

Dit is een artikel van onze partner Skillpack.

De grootste verpakkingsvakbeurs van de Benelux

Empack is de grootste verpakkingsvakbeurs van de Benelux. Tijdens de vorige editie in 2019 vonden maar liefst 7.250 professionals hun weg naar Empack om de laatste trends en ontwikkelingen van de verpakkingsindustrie met elkaar te delen.

Voorproefje

Hieronder geeft Skillpack alvast een voorproefje van wat er onder andere gepresenteerd zal worden.Skinverpakkingen

Met een vacuüm-skinverpakking wordt een product met een speciale folie, op een onder folie of op een voorgevormde tray, hermetisch geseald. Deze Skin techniek zorgt er onder andere voor dat:

  • Het product mooi gepresenteerd wordt
  • Het product langer houdbaar is
  • Er geen absorptie pads meer nodig zijn

Skirt verpakkingen

Deze nieuwe verpakkingstechnologie biedt het beste van twee werelden: snelheid in een mooi jasje. Tevens wordt er met de Skirt verpakkingsmethode tot wel 30% materiaal bespaard ten opzichte van de vergelijkbare trays met afneembaar deksel.De ICE: karton sleeve machine

Een unieke oplossing voor duurzame kartonnen verpakkingen om zo de ecologische voetafdruk te beperken. Door de automatische productaanpassing kan optimaal gebruik worden gemaakt van het verpakkingsmateriaal. Hierdoor zijn onnodig grote verpakkingen verleden tijd.Verpakkingsoplossing op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom duurzame verpakkingsoplossingen? Kom naar Empack en Skillpack praat u graag bij. Bent u niet in staat om langs te komen? Neem dan contact op. Skillpack helpt u graag!

Artikel delen