Van Genechten Packaging wint award voor samenwerking

Van Genechten Packaging wint award voor samenwerking

Tags: nieuws

Elk jaar bekroont SAP de samenwerking met haar partners met de uitreiking van de SAP Partner Awards. Van Genechten Packaging (VGP) heeft een SAP-award in ontvangst mogen nemen voor de samenwerking tussen leverancier en klant.


Marc Büttgenbach, Chief Commercial Officer en Pieter Dijkmans Application Integration Analyst bij VGP

Supply chain

De award heet voluit: ‘Best direct spend demand collaboration supplier award 2021’. Dit is de eerste grote prijs die VGP wint om de supply chain. Volgens het bedrijf een ‘erkenning van haar innovatieve en holistische benadering als verpakkingsleverancier.’

Samenwerking tussen leverancier en klant

Een nauwe samenwerking tussen leverancier en klant maakt het verschil. Dat is precies waar SAP Ariba Supply Chain Collaboration voor is ontworpen. Uitwisseling van data, analyse en automatisering in een steeds hoger tempo staan daarbij centraal.

Data uitwisselen

Via het Ariba-netwerk van SAP wisselt VGP grote hoeveelheden data uit in een gemeenschappelijke ‘taal’. Dit helpt fouten en miscommunicatie te voorkomen, automatiseert standaardprocessen en vermindert de noodzaak voor tijdrovende follow-ups: de teams aan beide kanten kunnen zich op deze manier concentreren op meer urgente en belangrijke zaken.

Realtime toegang

Geautomatiseerde data-analyse aan de zijde van VGP resulteert in onmiddellijke feedback en verbeterplannen. Dankzij realtime toegang tot supply chain-nummers kunnen verpakkingsteams effectiever reageren op veranderingen. En het beheren van de voorraad van een klant helpt om trends en kansen te herkennen en prognoses te verbeteren.

Vertrouwen en transparantie

Deze vorm van nauwe samenwerking is onderdeel van de steeds transparanter en opener relatie tussen klant en leverancier. Het uitwisselen van supply chain-gegevens is ook een kwestie van vertrouwen. VGP geeft aan trots te zijn om op deze manier samen te kunnen werken met grote bedrijven en merken.

Bron: Van Genechten Packaging

Artikel delen