Webcast Rethink over toekomstduur van Plastic

Webcast Rethink over toekomstduur van Plastic

Tags: nieuws

Op 2 november organiseert Rethink de online webcast Future Proof Plastics. Elf vertegenwoordigers uit de industrie, het bedrijfsleven, de overheid en NGO’s delen hun visie op de toekomstbestendigheid van kunststof en rubber van voor, tijdens en na een crisis.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

Het thema van het online event is Rethink Plastics re-invented, informeren Federatie NRK en PlasticsEurope Nederland, de initiatiefnemers van Rethink. De ervaringen uit het verleden, de actualiteit van het heden en de uitdagingen van de toekomst zijn onderwerpen die aan bod zullen komen.

Rethink organiseert webcast over de toekomstbestendigheid van plastic

Online en netwerken

De live uitzending vanuit de Fokker Terminal start op 2 november om 10.30 uur en duurt tot 12.00 uur. Deelnemers loggen in op een eigen computer en kunnen deelnemen aan discussies of vragen stellen. Na de uitzending is het mogelijk om via het speciale interactieve eventplatform te netwerken.

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich online aanmelden. Voorafgaand aan het seminar wordt een persoonlijke link gestuurd om toegang te krijgen tot de webcast van Future Proof Plastics. Deelnemers kunnen via de chat vragen stellen of contact leggen met andere aanwezigen. Klik hier voor het programma.

Over Rethink

Rethink is een gezamenlijk initiatief van de kunststof producerende en kunststofverwerkende industrie in Nederland. Daartoe behoren ook de rubber- en composietindustrie, de producenten en de kunststofrecyclers.

Artikel delen