Advertorial

Zet data om in inzicht met Panasonics FP-I4C

Zet data om in inzicht met Panasonics FP-I4C

Al die data, verkregen uit vele processen: ze bieden packagingbedrijven een schat aan informatie. Klaar om grondig te worden geanalyseerd. Klaar om op de juiste wijze te worden geïnterpreteerd, zodat de organisatie weet welke stap de volgende is. Uitdagend? Met de FP-I4C module van Panasonic Industry komt het realtime inzicht sneller dan verwacht.

Dit is een artikel van onze partner Panasonic Industry.

Om alleen het verzamelen van data gaat het de packagingsector allang niet meer. Wat telt is wat je met al die gegevens doet. Hoe je ze onderling met elkaar verbindt, hoe je ze analyseert. Doe dat alles optimaal en het monitoren, bijsturen en verbeteren van processen wordt keer op keer een gouden greep. En dat ondersteund door oplossingen zoals de FP-I4C van Panasonic Industry, voor een veelzijdige interactie tussen jullie devices en platformen.

Realtime inzicht – ook op afstand

De FP-I4C werkt als een data-collector tussen Panasonics PLC’s en besturingsplatformen. En dit voor tal van toepassingen, dankzij twee Ethernet-poorten en evenveel usb-aansluitingen en seriële poorten. De FP-I4C heeft naast een geïntegreerde webserver ook een geïntegreerde FTP-client, waardoor de module moeiteloos schakelt met controllers zonder Ethernet. Daarnaast zorgt de collector via Corvina Cloud en een geïntegreerde VPN-verbinding voor remote access tot de PLC, zodat het realtime inzicht er ook op afstand is. De configuratie van de FP-I4C verloopt eenvoudig via een internetbrowser, en willen jullie de module uitbreiden? Met de I/O-units van Panasonics FP0R PLC-serie is dat snel gedaan.

Ervaar de FP-I4C in de praktijk

Met zoveel mogelijkheden fungeert de FP-I4C als een onmisbare schakel tussen jullie besturingstechniek en thema’s als het Internet of Things (IoT) en predictive maintenance. Hoe dat in de praktijk uitpakt? Je ziet het tijdens een bezoek aan vakbeurs Vision, Robotics & Motion, op 8 en 9 juni in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Ook Panasonic Industry neemt eraan deel. En doet dat bij de eigen stand met onder andere een demo, die PLC’s, HMI’s en een camera uit Panasonics nieuwe SV-serie omvat en bovenal de FP-I4C een centrale rol geeft.

Meer weten?

Ontdek tijdens Vision, Robotics & Motion hoe Panasonics data-controller zorgt voor zicht en controle voor jullie productieproces. Mocht een bezoek aan de beurs er niet inzitten, maar wil je graag meer weten over de FP-I4C voor jullie organisatie? Neem contact op met Panasonic Industry via tel. +31-(0)499-37 27 27 en vraag een van de specialisten binnen het team om meer informatie. Ze helpen jullie graag!

Bezoek Vision, Robotics & Motion

Artikel delen