Nijoff Etiketten investeert in vijfkleuren offsetpers

Nijoff etikettendruk Komori

Nijoff Etiketten investeert in vijfkleuren offsetpers

Bij Nijoff Etiketten is onlangs een Komori Lithrone GL29 vijfkleuren offsetdrukpers met lakunit geïnstalleerd. Daarmee is de capaciteit van de etikettendrukkerij flink uitgebreid. ‘Dat was nodig’, zegt adjunct directeur Melchior Bos.

De keuze voor Komori, een Japanse producent van offsetdrukpersen, was voor Nijoff een logische. ‘Dat wij weer voor een Komori drukpers hebben gekozen was eigenlijk geen ‘issue’. Al ruim dertig jaar produceren wij hier etiketten op drukpersen van dit Japanse merk. We weten wat we in huis halen. Ook al is deze investering een heel nieuwe generatie drukpers. Onze drukkers waren in no-time aan de nieuwe ‘features’ gewend en willen inmiddels niet anders meer. Ons hele team is zeer tevreden over de Komori Lithrone GL29 en ook onze klanten kunnen we nog beter bedienen. Daar hechten we veel waarde aan bij Nijoff Etiketten.’

Speciaaldrukkerij Nijoff

Nijoff Etiketten in Katwijk (NB) is uitgegroeid tot een begrip als speciaaldrukkerij voor etiketten en wikkels. Dat er bij het produceren van etiketten veel komt kijken, weten de specialisten van Nijoff als geen ander. ‘Het gaat verder dan drukken alleen. De afwerking, denk aan: foliën, nummeren, pregen, en stansen, speelt ook een rol. Net als het type etiketteermachine, de papierkeuze en het product waar het etiket op komt. Het zijn stuk voor stuk belangrijke factoren waar rekening mee gehouden moet worden.’ Bij Nijoff hebben ze kennis en veel praktijkervaring, die is opgebouwd in meer dan een halve eeuw. Met die kennis en ervaring helpt Nijoff de opdrachtgevers om zich met een perfect etiket te onderscheiden in het winkelschap.

Artikel delen