Ontdek de toekomst van sluiten: ZeroTape demonstratie van Topa

ZeroTape demonstratie van Topa

Ontdek de toekomst van sluiten: ZeroTape demonstratie van Topa

Topa lanceerde recent een nieuwe ZeroTape campagne. Mocht dit aan de aandacht zijn ontsnapt, dan zijn de verpakkingsspecialisten van Topa graag bereid om met een gratis dispenser langs te komen om de voordelen zelf te ondervinden. Deze demonstraties bieden niet alleen de mogelijkheid om het product in actie te zien, maar ook om de impact ervan op het eigen verpakkingsproces en bij de medewerkers te ervaren. ZeroTape is een vernieuwend dispensersysteem dat zorgt voor vergemakkelijking in de wereld van verpakken.

Als organisatie probeert Topa steevast op zoek te gaan naar nieuwe producten die het inpakproces voor werknemers eenvoudiger maakt. ZeroTape is een mooi voorbeeld van zo’n product. Indien dagelijks veelvuldig repeterende handelingen moeten worden uitgevoerd, dan is iedere vorm van verlichting welkom. En dat doet ZeroTape, op verschillende vlakken, aldus de onderneming.

Innovatieve kenmerken en voordelen

ZeroTape staat centraal in deze campagne vanwege zijn innovatieve kenmerken en aanzienlijke voordelen:

Minder belasting

ZeroTape is ontworpen met de gezondheid van de medewerkers in gedachten. Dit resulteert niet alleen in meer gemak voor het personeel, maar ook in een vermindering van het risico op uitval voor de werkgever. Met zijn speciale ergonomische dispenser vermindert ZeroTape de belasting op spieren in de pols, arm en schouder aanzienlijk, waardoor pijnlijke polsen tot het verleden behoren.

Duurzaamheid:

Als CO2-neutraal geproduceerd product minimaliseert ZeroTape de milieu-impact van verpakkingsactiviteiten. Met minder afval en een circulair productieproces draagt ZeroTape bij aan duurzaamheidsdoelstellingen.

Efficiëntie:

Door zijn speciale kleine kern biedt ZeroTape tot wel drie keer langere rollen, waardoor rolwissels worden verminderd en de productiviteit wordt verhoogd. Bovendien rolt ZeroTape soepel af, wat resulteert in een vlotter verpakkingsproces.

ZeroTape demonstratie van Topa

 

Gratis demonstraties

De gratis demonstraties van Topa bieden de kans om deze voordelen uit eerste hand te ervaren.
‘Onze competente verpakkingsspecialisten zullen je begeleiden bij het gebruik van de ZeroTape dispenser en je laten zien hoe deze jouw verpakkingsproces kan optimaliseren. Of je nu een kleine onderneming bent die op zoek is naar verbeteringen in het verpakkingsproces of een grote organisatie die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, ZeroTape biedt oplossingen die aan jouw behoeften voldoen.
Wil je de toekomst van verpakken ontdekken en profiteren van de voordelen van ZeroTape? Neem dan vandaag nog contact op met ons om een gratis demonstratie aan te vragen en jouw verpakkingsafdeling naar een hoger niveau te tillen. Samen zetten we de stap naar een ergonomische, duurzame en efficiënte toekomst van verpakken.’
Artikel delen