Optimum Group presenteert Optimum Green

De Optimum Group presenteert op Empack Den Bosch haar Optimum Green portfolio.

Optimum Group presenteert Optimum Green

Optimum Group presenteert op de Empack in Den Bosch haar Optimum Green portfolio. De internationale groep van drukkerijen bieden gezamenlijk een totaalpakket aan verpakkingsoplossingen.

Bedrijven kunnen een verantwoorde verpakkingskeuze maken uit het Optimum Green portfolio, een uitgebreid en divers portfolio aan duurzame labelmaterialen van de beste leveranciers in de branche. Alle inspanningen zijn gericht op het verminderen en recyclen van afval en het bevorderen van de circulaire economie. Elke leverancier hanteert concrete en meetbare criteria om ervoor te zorgen dat deze producten voldoen aan de bovengenoemde normen. Dit maakt het voor klanten gemakkelijker dat ze de juiste totaaloplossing voor hun product kiezen en bijdragen aan een duurzame wereld.

Optimum.2_adv_wk14_23

Dunnere basismaterialen

Milieuvriendelijke inkten, linerless en dunnere basismaterialen kenmerken de duurzame etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen van Optimum Group. Door over te stappen op deze etiketten profiteren bedrijven van meer etiketten op een rol, minder rolwissels en minder afval. De verpakkingsgroep helpt bij verduurzamen in ieder segment.

Voorop in duurzaamheid

Optimum Group loopt voorop in recycling, materiaalreductie, duurzame sourcing en circulariteit. De milieu-eisen van klanten, overheden en samenleving worden alsmaar strenger. Er is alleen toekomst voor bedrijven die ook oog hebben voor de toekomst. Het bedrijf blijft innoveren. Zo draagt het bij aan een kleinere CO2-voetafdruk van de verpakkingsindustrie en helpt het bedrijven aan de geldende milieu-eisen te voldoen. Oog voor de toekomst en oog voor zaken vandaag.
Optimum Group denkt mee. Als antwoord op de vraag van de klant komt het bedrijf met innovatieve en duurzame oplossingen voor verpakkingen.

Empack-stands 1.F26 & 3.E25

Artikel delen