Packaging Awards: hoe win je er een?

NLPA

Packaging Awards: hoe win je er een?

Tags: NLPA

Ben je benieuwd naar het geheim achter een bekroonde verpakking? Wil je weten hoe de jury van de NL Packaging Awards echte innovatie beoordeelt? Dan mag je de Packaging Awards sessie van VM niet missen tijdens Empack! Vier juryleden vertellen hoe de jury tegen innovatie aankijkt. Heb je vragen? De juryleden beantwoorden ze graag. Kom op 9 april naar Empack Gorinchem!

Op dinsdag 9 april, van 13.00 tot 14.00 uur, organiseert VerpakkingsManagement een inspirerende sessie op het Pitch-Pack-Plein. Tijdens deze sessie krijg je inzicht in de visie van de NLPA-juryleden op innovatie, rechtstreeks uit de eerste hand.

Voorproefje

De NLPA 2024/2025 wordt soft gelanceerd tijdens Empack, en deze sessie zal je een voorproefje geven van wat je kunt verwachten. In drie korte presentaties, gevolgd door een mogelijkheid tot het stellen van vragen, zullen juryleden hun ervaring delen en voorbeelden tonen van impactvolle inzendingen.

Welke inzendingen maken kans op succes?

NL Packaging Awards Empack

Hier is een sneak peek van wat je kunt verwachten:

Design

Ontdek hoe je een verpakking ontwerpt die de aandacht trekt en bekroond wordt voor zijn creativiteit. Taco Schmidt, founder en ceo van Qindle, samen met Jeroen Verbrugge, oprichter van JKV/thinkingdesign, delen hun inzichten als creatieve strateeg en innovatieadviseur.

Duurzaamheid

Ton Knipscheer, verpakkingsconsultant bij TK Consulting, zal ingaan op de rol van duurzaamheid in bekroonde verpakkingen. Leer hoe duurzaamheid een cruciale factor is in het beoordelen van innovatie.

Techniek

Christiaan Bolck, business developer circular & biobased economy bij Oost NL, zal de technische aspecten van award-winnende verpakkingen bespreken. Ontdek welke technologische innovaties de jury onder de indruk maken.

Mis deze kans niet om inzicht te krijgen in de wereld van award-winning innovatie in design, duurzaamheid en techniek. Kom langs op het Pitch-Pack-Plein en laat je inspireren!

Bestel hier je gratis ticket!

Deze sessie wordt georganiseerd door VerpakkingsManagement tijdens Empack Gorinchem. Bekijk hier het volledige programma van Empack 2024.

VMPA sprekers

De sprekers: met de klok mee: Jeroen Verbrugge, Christiaan Bolck, Ton Knipscheer en Taco Schmidt.

Artikel delen