Packaging Innovations als nieuw op Empack 2023

Packaging Innovations als nieuw op Empack 2023

Packaging Innovations op 5 en 6 april 2023 gelijktijdig met Empack Den Bosch

 

Na zeven edities als succesvol stand alone event ondergaat Packaging Innovations een strategische wijziging. Dit door nieuwe inzichten vanuit een veranderende verpakkingsindustrie en om te waarborgen dat Packaging Innovations een niet-te vergeten event blijft. Packaging Innovations vindt gelijktijdig plaats met verpakkingsbeurs Empack en vormen op 5 & 6 april 2023 de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch het decor van het verpakkingsevent van de Benelux.

Packaging Innovations blijft intact

Packaging Innovations blijft intact en is hiermee volgens de organisatie het enige event in Nederland dat zich uitsluitend richt op consumentenverpakkingen. Daarnaast blijft content key met (inter)nationale merkcases en verpakkingsinnovaties.

'Nieuwe materialen of technieken voor verpakkingen, redesign, creativiteit, displays of instore activatie'

Wat is de focus van Packaging Innovations?

Nieuwe materialen of technieken voor verpakkingen, redesign, creativiteit, displays of instore activatie zijn allemaal tools voor de positionering van een merk.  Packaging innovations brengt leveranciers, innovatieve partners en beslissingsnemers samen om ideeën omtrent de functie en vorm van verpakkingen te delen.

thumbnail_220907 empack-PI_600x250_PI header_deelnemer-1
'De bezoeker is de grote winnaar'

Packaging Innovations vindt plaats op 5 & 6 april 2023 tijdens Empack in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Empack sluit hier vanuit de nieuwste verpakkings- technologieën en machines naadloos op aan. De cohesie tussen de twee sterke verpakkingsevents wordt versterkt op het gebied van materialen, een belangrijk aspect binnen Packaging Innovations, één van de speerpunten van Empack.

Hierdoor resulteert de samenwerking in één klap in een complete vertegenwoordiging van de verpakkingsindustrie.

In combinatie met een hoogwaardig kennisprogramma is Packaging Innovations een must attend event voor o.a. de brand owner, marketing manager, designer en inkoper. Misschien nog wel meer dan ooit. De samenwerking maakt het tegelijkertijd voor meerdere functieprofielen binnen één organisatie interessant om inspiratie op te doen. Iedereen is welkom om inspiratie op te doen, waar trouwe bezoekers uit het verleden exclusief worden uitgenodigd als ambassadeurs.

Packaging Innovations vindt plaats op 5 & 6 april 2023 tijdens Empack in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Ga voor meer informatie naar de website of neem direct contact op met Rowdy van den Nieuwenhuizen, Head of Event, via Rowdy.vandenNieuwenhuizen@easyfairs.com

Artikel delen