Palletcentrale neemt Timmerfabriek De Vries over

Palletcentrale neemt Timmerfabriek De Vries over

Bode Packaging, onderdeel van Palletcentrale Groep, heeft Timmerfabriek H.J. de Vries en Zonen uit Andijk overgenomen. De timmerfabriek is gespecialiseerd in houten verpakkingen in de breedste zin van het woord. 

Bode Packaging is een industriële verpakker met meer dan 30 jaar ervaring. Zij beschikken over een enorm uitgebreid pakket aan dienstverlening. Standaard verpakkingen, verpakken op locatie, verpakkingen op maat, XL-verpakkingen, transportkisten en transportkisten. Alle verpakkingen voldoen volgens het bedrijf aan de internationale kwaliteitseisen.

Overnames

‘Ook op het gebied van industriële verpakkingen blijven wij onze gestage groei voortzetten’, zegt Cedric de Jong van Palletcentrale. ‘Dit doen wij door autonome groei en overnames. Voor Bode Packaging is de overname van H.J. de Vries en Zonen een mooie uitbreiding. Het biedt de juiste synergie om onze activiteiten in Noord-Nederland verder uit te breiden.’

De activiteiten en werkzaamheden van H.J. de Vries en Zonen zullen worden voortgezet vanaf de huidige locatie in Andijk.

 

De palletcentrale groep

De Palletcentrale Groep is marktleider op het gebied van in- en verkoop van gebruikte pallets, productie van nieuwe pallets en het beheer van palletbestanden. Het bedrijf verkoopt ruim 6 miljoen pallets per jaar vanuit de bestaande vestigingen in Rotterdam, Helmond, Middenmeer, Sas van Gent, Hardinxveld-Giessendam en Moerdijk.

“Ook op het gebied van industriële verpakkingen blijven wij onze gestage groei voortzetten. Dit doen wij door autonome groei en overnames. Voor Bode Packaging is de overname van H.J. de Vries en Zonen een mooie uitbreiding. Het biedt de juiste synergie om onze activiteiten in Noord-Nederland verder uit te breiden.”

Naast het vertrouwde bestaande pakket van gebruikte pallets, nieuwe pallets, opkoop van overtollige pallets en beheer van palletbestanden, kunnen onze klanten ook voor industriële verpakkingen bij ons terecht.

Door de overname van H.J. de Vries en Zonen in Andijk krijgt de one-stop shop die we willen zijn weer een extra dimensie.

Artikel delen