Profipacks verhuizing: verdubbeling van capaciteit

Profipacks verhuizing: verdubbeling van capaciteit

Profipacks verhuizing: verdubbeling van capaciteit

Profipack kondigt aan dat ze gaan verhuizen naar een nieuwe, grotere locatie. In dit pand wordt de capaciteit verdubbeld en kan verdere groei worden doorgezet. Het bedrijf gaat van de huidige vier locaties naar één centrale plek. Op deze locatie kunnen alle 65 medewerkers weer samen onder één dak werken. Dit versterkt de operationele efficiëntie en de hechtere samenwerking binnen Profipack. Van Montfoort verplaatst het bedrijf naar een bruisende plek in De Meern. Dit brengt iedereen dichter bij elkaar en stimuleert ideeënuitwisseling. Aldus een trotse Profipack.

Ruime verdubbeling magazijncapaciteit

Door te verhuizen krijgt Profipack niet alleen één centrale locatie, maar wordt ook het magazijn ruim verdubbeld, van 2200 naar 5000 palletplekken. Daarnaast komen er 13 in plaats van 3 laaddocks tot hun beschikking. Deze capaciteitsverhoging stelt het bedrijf in staat om de groei voort te zetten en te voldoen aan de toenemende vraag.

‘Met deze uitbreiding zijn we voorbereid op de toekomst’, zegt Profipack.

Renovatie nieuw pand 

Het nieuwe pand in De Meern ondergaat momenteel een grondige renovatie en wordt tevens voorzien van een showroom waar klanten kunnen worden verwelkomd om machines, zoals omsnoeringsmachines en palletwikkelaars, te testen. Ook de printafdeling zal worden verplaatst, waardoor het aanbod van gepersonaliseerde en unieke verpakkingen wordt vergroot. Het doel is om tegen november 2024 volledig operationeel te zijn op de nieuwe locatie. 

Uitbreiding naar Duitsland

Profipack is momenteel druk bezig met het gereedmaken van profipack-verpackungen.de. Het streven is om in juni live te gaan in Duitsland, waardoor het assortiment aan hoogwaardige verpakkingsoplossingen ook aan klanten in Duitsland kan worden aangeboden.

Nieuwe vacatures

Met de aanstaande verhuizing naar De Meern en de Duitse webshop opent Profipack ook de deuren naar nieuwe kansen.

‘We zijn binnenkort op zoek naar nieuwe talenten om ons groeiende team te versterken. Ben jij een “Profitopper” die klaar is om met ons mee te groeien? Blijf op de hoogte van onze nieuwe vacatures en sluit je aan bij ons inspirerende team. Wil je volledig op de hoogte blijven van onze verhuizing? Hou dan onze blogpagina in de gaten.’
Artikel delen