Remmert Dekker garandeert kwaliteit met BRC(GS) certificaat

Remmert Dekker garandeert kwaliteit met BRC(GS) certificaat

Remmert Dekker garandeert kwaliteit met BRC(GS) certificaat

Wettelijke bepalingen, afnemers en consumenten stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van verpakkingen. In de levensmiddelenindustrie speelt voedselveiligheid een cruciale rol. Voor een verpakkingsproducent is het dan ook belangrijk om de kwaliteit van de verpakkingen aantoonbaar te maken. Remmert Dekker Packaging, onderdeel van Van de Velde Packaging, doet dit met het internationale BRC(GS) certificaat.

BRC audit met AA score 

BRC(GS), staat voor British Retail Consortium (Global Standard). De BRC(GS) Packaging & Packaging Materials standaard is ontwikkeld om de productveiligheid te verbeteren, consumenten te beschermen en afval, klachten en terughaalacties te minimaliseren. Het BRC(GS) certificaat is erkend door GFSI (Global Food Safety Initiative) en uitgegroeid tot een wereldwijde voedselveiligheidsstandaard. Onlangs behaalde Remmert Dekker bij de BRC(GS) audit de hoogst mogelijke score, namelijk de AA-score. Een belangrijke prestatie, waarmee de verpakkingsproducent kwaliteit garandeert en laat zien dat de verpakkingen in overeenstemming met de wettelijke bepalingen en authentiek zijn. 

RemmertDekker.1_adv_wk49_22

 

Certificaat voor food- én non-food verpakkingen 

De BRC(GS) Packaging & Packaging Materials is niet alleen van toepassing op voedselverpakkingen, maar ook op verpakkingen voor alle toepassingen in de hele toeleveringsketen. Voor Remmert Dekker is dit van grote meerwaarde, omdat de producent zowel food-verpakkingen als een breed assortiment aan non-food verpakkingen levert, onder andere voor beautyproducten, fashion, bloemen en planten, gezondheids- en medische producten, cadeau- en verzendverpakkingen. Met het BRC(GS) certificaat staat Remmert Dekker garant voor de veiligheid en kwaliteit van alle verpakkingen in het assortiment. 

Meer informatie over Remmert Dekker 

Wilt u meer weten over de verpakkingen van Remmert Dekker Packaging of de BRC(GS) Packaging & Packaging Materials standaard? Kijk dan vooral eens hier of neem vrijblijvend contact op via 075 2043 010 of contact@remmertdekker.nl.
Artikel delen