Remmert Dekker wint European Carton Award

Remmert Dekker wint European Carton Award

Tags: nieuws

Remmer Dekker Packaging heeft een European Carton Excellence Award (ECEA) gewonnen. Het betreft een Platinum Award in de categorie virgin fibre food verpakking voor de beker voor snoeptomaatjes.

De winnende verpakking is een bijzondere beker voor snoeptomaatjes. Het verpakkingsconcept is  ontwikkeld voor fresh retail partner Den Berk Délice. Het is een alternatief voor plastic tomaten shakers in het snoepgroente schap. De wens om te onderscheiden en geen plastic te gebruiken ligt aan de basis van dit vernieuwende ontwerp.

Herkenbaarheid

De zeshoekige vorm met schuin uitlopende vouwlijnen zorgt voor herkenbaarheid in de productgroep. Maar de verpakking biedt meer. Speelse vensteropeningen zorgen voor doorkijkjes en ventilatie. De vouwdeksel brengt gemak en is hersluitbaar. De bedrukking draagt bij aan een sterk merkverhaal en stopping power voor het schap.

Prijzen

Met de Platinum Award in 2020 verstevigt Remmert Dekker Packaging haar positie als innovatieve packaging partner. In 2019 was er winst bij de Pentawards en NL Packaging Awards. Voor de toekomst blijft Remmert Dekker Packaging vol inzetten op innovatie en duurzaamheid. Karton is hiervoor het uitgelezen middel.

www.remmertdekker.nl

Artikel delen