Schur Flexibles wijzigt naam in adapa

Schur Flexibles wijzigt naam in adapa

Verrassing op Fachpack. Tot het einde werd er niets uitgelekt - kort na de start van de beurs maakte Schur Flexibles bekend dat het bedrijf een nieuwe naam zou krijgen. “adapa” is bedoeld om de nieuwe strategie te onderstrepen waarin duurzaamheid een leidend thema is.

 

De snelgroeiende Europese groep, met hoofdzetel in Oostenrijk, telt 2.200 medewerkers en 22 productievestigingen in elf landen. De nieuwe naam - adapa - is de logische volgende stap voor het bedrijf, waarvan de leden hun samenwerking verder hebben opgevoerd om te reageren op nieuwe uitdagingen, aldus het bedrijf.

 

Adaptive packaging

De nieuwe naam is afgeleid van "adaptive packaging" en is bedoeld om een ​​van de waarden van het bedrijf te onderstrepen - het aanpassen aan uitdagingen in een constant veranderende wereld.

Strategie adapa

De nieuwe strategie bestaat uit korte- en langetermijnmaatregelen die gericht zijn op duurzaamheid, organische groei, operational excellence en innovatie/digitalisering.

adapa's duurzaamheidsstrategie is gericht op het tot stand brengen van een echte circulaire economie voor flexibele verpakkingen, terwijl de ecologische voetafdruk bij elke stap wordt geoptimaliseerd.

Adapa

Adapa2

 

Artikel delen