Tallpack organiseert Industriële Verpakkingsdagen 2022

Tallpack-rekhoesmachine-industriële-verpakkingsdagen

Tallpack organiseert Industriële Verpakkingsdagen 2022

Tallpack International organiseert ook dit jaar de Industriële Verpakkingsdagen in haar showroom in Geldermalsen. Deze 5e editie vindt plaats op 1 tot en met 3 november en heeft als thema Economie, Ergonomie en Efficiëntie.

Tijdens de Industriële Verpakkingsdagen van Tallpack International wordt besproken hoe met slimme eindverpakkingsoplossingen kosten en tijd kan worden bespaard en betere werkomstandigheden worden gecreëerd voor medewerkers. 
'Het verpakken met rekhoezen behoort tot één van de snelst groeiende toepassingen in het verpakken van pallets'

Werkende Tallpack-verpakkingslijn

Als aanvulling op de showroom demonstreert de leverancier van eindverpakkingsoplossingen een complete en werkende verpakkingslijn met een Powerflex T1 rekhoesmachine. 
‘Het verpakken met rekhoezen - dat tot één van de snelst groeiende toepassingen in het verpakken van pallets (ongeveer 20% jaarlijkse groei in Europa) behoort - heeft een aantal voordelen. Het zorgt voor een hoge ladingzekerheid, de lading is water- en stofdicht verpakt en voorziet in diefstalpreventie’, aldus Tallpack International. 

Tallpack_ladingzekering

Een slechte ladingzekering zorgt voor financiële en materiële schade.

Meer weten over de Industriële Verpakkingsdagen?

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de ochtend- of middagsessie. Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.00 uur en ‘s middags van 14.00 uur tot 16.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Artikel delen