Topa introduceert bredere ZeroTape dispenser voor grotere dozen

Topa introduceert de ZeroTape dispenser voor grotere dozen.

Topa introduceert bredere ZeroTape dispenser voor grotere dozen

Topa Packaging heeft haar ZeroTape-assortiment uitgebreid met een bredere dispenser speciaal voor grotere dozen en bijbehorend tape.

‘Onze ZeroTape familie is sinds april aangevuld met een nieuwe dispenser en tape. Buiten de ZeroTape Classic en First dispenser van 48 mm, hebben we nu ook een ZeroTape Classic dispenser van 72 mm. Dit om grotere rollen tape ook handmatig te kunnen gebruiken en dus grotere dozen moeiteloos te kunnen sluiten’, aldus de verpakkingsfabrikant.

Ergonomisch sluiten met het revolutionaire ZeroTape dispensersysteem

ZeroTape zorgt in combinatie met de speciale ergonomische dispenser voor een sterk verbeterde houding en beweging van vooral de pols. Dat leidt tot maar liefst 75% minder belasting van de pols, arm en schouder en 25% minder spieractiviteit. Het gevolg is niet alleen inpakgemak, maar het voorkomt ook blessures en ziekteverzuim. Dit is ook het geval met de bredere dispenser van 72 mm. Hij is iets groter, maar nog steeds comfortabel en efficiënt in gebruik. 

De voordelen van ZeroTape zijn wetenschappelijk onderzocht en bevestigd

In samenwerking met het “Department of Ergonomics” aan de universiteit van Siegen in Duitsland, werden de innovatieve voordelen van ZeroTape wetenschappelijk onderzocht en bevestigd. In vergelijking met andere tapedispensers toont de studie een enorme verbetering aan met 75% minder belasting van gespannen spieren in de schouder en onderarm bij gebruik van ZeroTape.
Uit handen van het gerenommeerde “Ergonomics Competence Network” (ECN) ontving ZeroTape de prestigieuze prijs voor ergonomische productontwikkeling.   

'Dat betekent niet alleen meer dan een halvering van de rolwissels, maar ook minder opslagruimte en afval'

ZeroTape wordt CO2-neutraal geproduceerd

ZeroTape is een kwaliteitstape met een speciale kleine kern van slechts 38 mm.

‘Op de standaard ZeroTape rollen, kan er tot wel 150 meter tape op een rol zitten in plaats van de gebruikelijke 66 meter. Bij de nieuwe, bredere rollen van 72 mm, zit er 100 meter tape op een rol. Op de ergonomische ZeroTape dispenser zit dus ruim twee keer zoveel tape. Dat betekent niet alleen meer dan een halvering van de rolwissels, maar ook minder opslagruimte en afval. Bovendien zijn de speciale kleine kernen herbruikbaar en wordt ZeroTape klimaatneutraal geproduceerd. Met ZeroTape verduurzaamt u uw verpakkingsproces’, stelt Topa Packaging. 

Meer informatie

'U kunt ons altijd bellen voor meer informatie op +31 252 245 200. Of ga naar onze website.'
Artikel delen