Topa: ‘De Speedbox pakt u in met z’n snelheid’

Topa presenteert de Speedbox-verpakking.

Topa: ‘De Speedbox pakt u in met z’n snelheid’

Topa introduceert de Speedbox. De doos is voorzien van een autolock-bodem, waardoor twee tot drie keer sneller kan worden verpakt in vergelijking met een conventionele doos. De doos is leverbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. Aldus Topa.

De Speedbox heeft een vlakke autolock- bodem en een klep met zelfklevende sluiting en tearstrip. Daardoor gaat het opzetten, sluiten en openen van de Speedbox heel snel. Daarnaast heeft de doos een industriële look, en is hij naast bruin ook in enkele formaten in het wit verkrijgbaar.

‘Een simpele praktijktest leert dat het opzetten, inpakken en sluiten met een gewone vouwdoos drieëndertig seconden duurt en dan hebben we het nog niet eens over de tijd die het kost om de rol tape te vervangen. Met een Speedbox is dat klusje in slechts vijftien seconden geklaard, want dankzij de autolock-bodem sluit de bodem automatisch bij het uitvouwen en is de doos in een mum van tijd opgezet. Met de zelfklevende sluiting is de doos ook in “no time” afgesloten en door de tearstrip is het openen van de doos voor de ontvanger ook nog eens super eenvoudig’, informeert het verpakkingsbedrijf.   

'Dankzij de autolock-bodem sluit de bodem automatisch bij het uitvouwen en is de doos in een mum van tijd opgezet'

Speedbox-familie van Topa bestaat uit drie leden:

De Speedbox is er in ruim zestig verschillende formaten en bestaat uit drie familieleden:

Speedbox Lite

Deze doos is in een lichter type golfkarton uitgevoerd dan de standaard Speedbox. Dat maakt de Speedbox Lite iets voordeliger dan de gewone Speedbox. De Speedbox Lite is geschikt voor lichtere en niet breekbare producten.

Speedbox Duo

Voor bedrijven die aan e-commerce doen, zijn retourzendingen helaas dagelijkse kost. De Speedbox Duo biedt dan uitkomst. Deze doos heeft een klep met een dubbele zelfklevende sluiting en tearstrip, waardoor de consument de zending heel eenvoudig kan terug sturen.

Speedbox Plus

De Speedbox Plus is de meest innovatieve Speedbox van allemaal. Doordat de vier bovenzijden met elkaar verbonden zijn, en de lange brede zijde een zelfklevende sluit- en tearstrip bevat, biedt de Speedbox Plus het ultieme sluitgemak.

Speedboxen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en recyclebaar

‘Bovendien zijn onze Speedboxen duurzaam, want ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal en wederom volledig recyclebaar. De Speedboxen zorgen dus voor minder milieubelasting en verlagen uw CO2-voetafdruk.’   

Speedbox: 'Inpakken en wegwezen'

Topa_adv_wk12_23

 

Artikel delen