Topa: ZeroTape voorkomt pols-, arm- en schouderklachten

Topa: ZeroTape voorkomt pols-, arm- en schouderklachten

Topa: ZeroTape voorkomt pols-, arm- en schouderklachten

'Met het ZeroTape dispensersysteem van Topa sluiten verpakkingen 100% ergonomisch. Met als resultaat 75% minder belasting op spieren in de pols, arm en schouder en 25% minder spieractiviteit. Zo worden blessures en ziekteverzuim voorkomen. Daarbij wordt ZeroTape ook nog eens 100% CO2-neutraal geproduceerd.’

Ergonomisch sluiten met het revolutionaire ZeroTape dispensersysteem

ZeroTape zorgt in combinatie met de speciale ergonomische dispenser voor een sterk verbeterde houding en beweging van vooral de pols. Dat leidt tot maar liefst 75% minder belasting van de pols, arm en schouder en 25% minder spieractiviteit. Het gevolg is niet alleen inpakgemak, maar het voorkomt ook blessures en ziekteverzuim.

De voordelen van ZeroTape zijn wetenschappelijk onderzocht en bevestigd

In samenwerking met het “Department of Ergonomics” aan de universiteit van Siegen in Duitsland, werden de innovatieve voordelen van ZeroTape wetenschappelijk onderzocht en bevestigd. In vergelijking met andere tapedispensers toont de studie een enorme verbetering aan met 75% minder belasting van gespannen spieren in de schouder en onderarm bij gebruik van ZeroTape.
Uit handen van het gerenommeerde “Ergonomics Competence Network” (ECN) ontving ZeroTape de prestigieuze prijs voor ergonomische productontwikkeling.

ZeroTape wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd

ZeroTape is een kwaliteitstape met een speciale kleine kern van slechts 38 mm. Daardoor kan er tot wel 150 meter tape op een rol zitten in plaats van de gebruikelijke 66 meter. Op de ergonomische ZeroTape dispenser zit dus ruim twee keer zoveel tape. Dat betekent niet alleen meer dan een halvering van de rolwissels, maar ook minder opslagruimte en afval.
Bovendien zijn de speciale kleine kernen herbruikbaar en wordt ZeroTape 100% klimaatneutraal geproduceerd. Met ZeroTape verduurzaamt u uw verpakkingsproces.

Met ZeroTape kunt u uw imago opkrikken

ZeroTape kunt u eenvoudig personaliseren. Met het logo of uw bedrijfsnaam erop vergroot u uw naamsbekendheid. Daarnaast draagt het bij aan de uitpakervaring van uw klant.
Voor meer info: +31 252 245 200. Of klik hier.

Artikel delen