TPS: 'Zo bespaart u kosten op palletcontainers'

tps-opvouwbare-ibs-container

TPS: 'Zo bespaart u kosten op palletcontainers'

Al meer dan twintig jaar is TPS Rental Systems een begrip op het gebied van de verhuur en verkoop van vouwbare IBCs met linerzakken voor het transport en de opslag van vloeibare producten.

Breed productassortiment

Het productassortiment beperkt zich echter niet tot deze veelgebruikte vouwbare Bag-In-Box Systemen, maar bevat onder andere ook stevige stalen containers voor ADR vloeistoffen en volautomatische systemen om viskeuze producten uit containers te kunnen halen.

Vouwbare palletcontainer

Vanwege de toenemende vraag naar kostenbesparende oplossingen voor het transport en de opslag van droge goederen, voegde TPS de “Magnum Optimum 1200/1000” vouwbare palletcontainer aan het assortiment toe.

TPS.1_adv_wk44_22.jpg

Deze volledig kunststoffen palletcontainer is een verbeterde versie van bestaande palletcontainers en ontworpen om niet-vloeibare producten te vervoeren in vele verschillende toepassingen en industrieën: variërend van vleeswaren en verse producten tot waardevolle auto-onderdelen.

'Dankzij de sterke dubbele wanden is het mogelijk om de container met een hoger volume te vullen'
De unieke en veelzijdige “Magnum Optimum 1200/1000” FLC (Foldable Large Container) heeft alle eigenschappen die, vergeleken met andere palletcontainers, aanzienlijke kostenbesparende voordelen biedt op het gebied van hygiëne, gebruik & ergonomie en transport & opslag:

  • Betere hygiëne: Door de stevige gladde binnen- en buitenwanden kan de container eenvoudiger, sneller en optimaal worden gereinigd.
  • Gebruiksvriendelijk: Dankzij de sterke dubbele wanden is het mogelijk om de container met een hoger volume te vullen. Deze constructie zorgt bovendien voor een lager gewicht van de container. Door de unieke uitvoering van de panelen kan de container ergonomisch zeer gemakkelijk worden in- en uitgeklapt en de grote zelfsluitende deuren bieden optimaal toegang tot de container. 
  • Lagere kosten voor transport en opslag: De gevouwen containers hebben een geringe hoogte. Daardoor kunnen bij het retourtransport stapels van acht containers in een standaard vrachtwagen worden getransporteerd. De transportkosten dalen hierdoor en ook kan aanzienlijk meer kostbare ruimte in de opslag worden bespaard.
TPS_Magnum_Optimum_IBC-container.1 TPS_Magnum_Optimum_IBC-container.1

Missie TPS

Het is de missie van TPS om de logistiek van de supply chain zo “eenvoudig als IBC te maken”. Dit betekent dat klanten profiteren van hoogwaardige producten en diensten. Werken met TPS betekent dat u tastbare financiële voordelen voor uw bedrijf mag verwachten.

Meer weten? 

Wilt u echt alles weten over de voordelen? Neem dan direct contact op met de professionals van TPS, telefoon: +31 (6) 14 595 205.
Zij kunnen u onder andere vertellen over de mogelijkheid om, dankzij een uniek frame-systeem, het volume van de container te vergroten en waar nodig inliners te gebruiken. Zo ontdekt u hoe de “Magnum Optimum 1200/1000” FLC zal bijdragen aan uw succes!

 

Bekijk hier de video over het opvouwen en opzetten van de “Magnum Optimum IBC-container.

Artikel delen