Van de Velde Packaging pakt uit op Fruit Logistica 2024

Van de Velde Packaging pakt uit op Fruit Logistica 2024 met verpakkingsoplossingen in karton.

Van de Velde Packaging pakt uit op Fruit Logistica 2024

Op 7, 8 en 9 februari 2024 vindt in Berlijn Fruit Logistica plaats. Van de Velde Packaging zal er de bezoekers van de internationale vakbeurs voor de groente- en fruitsector inpakken met zijn nieuwste verpakkingsoplossingen in vouw- en massief karton. Ook Van de Velde Systems tekent present met enkele opvallende verpakkingsmachines.

Vouwkarton plooit zich naar ieders wensen

Het verpakken en veilig transporteren van groenten en fruit kent voor Van de Velde Packaging geen geheimen meer. Met zijn oplossingen in vouwkarton biedt het de food en non-foodsector al langer een succesrecept. Het lichte maar stevige materiaal kan makkelijk in elke gewenste vorm worden geplooid. Bedrukken? Ook daarin toont vouwkarton zich bijzonder flexibel. Het is dus gemakkelijk personaliseerbaar in lijn met de branding van de klant. En om de dozen extra smaakvol te maken, kunnen ze worden voorzien van glanslak, reliëfdruk, foliedruk of combinaties met vensters voor vochtbescherming.

Massief karton als robuuste verpakking

Naast verpakkingen in vouwkarton is massief karton al jaren een betrouwbare keuze voor de opslag, bewaring en het transport van verse en bevroren levensmiddelen. Vooral voedingswaren die ver moeten worden vervoerd en in gekoelde omgevingen gestockeerd, doen hun voordeel met een verpakking in massief karton. Ze zijn stevig en uitstekend bestand tegen koude en vocht. Een extra plus is dat ze een milieuvriendelijk karakter hebben (100% recyclebaar) en gepersonaliseerd kunnen worden in de huisstijl van de klant.

Verpakkingsmachines automatiseren verpakkingsproces

Naast de verpakkingsoplossingen in vouwkarton en massief karton van Van de Velde Packaging pakt ook Van de Velde Systems op Fruit Logistica uit met enkele van zijn sterkhouders: verpakkingsmachines op maat die elk verpakkingsproces automatisch in goede banen leiden. Benieuwd? Afspraak op Fruit Logistica.

Aanwezigheid op Logistica

Van de Velde Packaging & Systems staan op Fruit Logistica in Hal 6.1, stand A-40.
Artikel delen