Verpakkingsproducent Adriaan Dekker onderdeel Oerlemans Packaging Group

(v.l.n.r.) Vincent Tol, managing director Adriaan Dekker, en Joan Hanegraaf, DGA Oerlemans Packaging Group

Verpakkingsproducent Adriaan Dekker onderdeel Oerlemans Packaging Group

Oerlemans Packaging Group is voornemens de activiteiten van Papierindustrie Adriaan Dekker over te nemen. Het besluit om de voorbereidingen voor de overname in gang te zetten, is vorige week maandag 7 november officieel bekrachtigd door Vincent Tol, managing director Adriaan Dekker, en Joan Hanegraaf, DGA Oerlemans Packaging Group.

Het doel is om de activiteiten te verplaatsen van het Noord-Hollandse Wormer naar het Overijsselse Rijssen, bij Verpakkingsindustrie Stempher.
Stempher heeft als producent expertise opgebouwd in het maken van papieren verpakkingssoorten, stelt Oerlemans Packaging Group. Adriaan Dekker, fabrikant met BRC-keurmerk is sinds 1850 actief in het produceren van papieren verpakkingen voor diverse toepassingen.
'Uiteraard is dit een kans om onze duurzame visie op verpakkingen ook toe te passen op het nieuwe portfolio van papieren verpakkingen'

Streefdatum overdracht

De streefdatum voor de overdracht van de activiteiten is 1 mei 2023. De productie bij Adriaan Dekker zal in dat geval per 31 maart 2023 gestaakt worden. In de tussentijd blijft Adriaan Dekker actief onder eigen naam.

Bredere reeks verpakkingsoplossingen

‘We kijken uit naar de overname van het verpakkingsprogramma. Zo kunnen we onze klanten nog beter bedienen met een breder scala aan verpakkingsoplossingen’, vertelt Hanegraaf. ‘We zien veel mogelijkheden. Alleen al bij de papiertak van Stempher zou het verpakkingsprogramma versterking met zich meebrengen, zowel qua toepassingen als in maatwerkoplossingen voor onze klanten. Uiteraard is dit een kans om onze duurzame visie op verpakkingen ook toe te passen op het nieuwe portfolio van papieren verpakkingen, die we binnenkort hopen te kunnen aanbieden.’    

Oerlemans_AdriaanDekker_8 kleuren_flexodrukmachine-1

Adriaan Dekker 8 kleuren flexodrukmachine.

Artikel delen