Wijnsommelier Lauwereins kiest flesverpakkingen van Topa

Topa ontwikkelt flesverpakking voor de Zeal of Grapes wijnen van Vlaamse wijnsommelier Kenzo Lauwereins

Wijnsommelier Lauwereins kiest flesverpakkingen van Topa

Wijnen met hart en ziel uitzoeken, dat is wat eigenaar Kenzo Lauwereins doet voor zijn drankenconcept Zeal of Grapes, informeert Topa. De Vlaamse sommelier selecteert bij Zeal of Grapes unieke wijnen en bubbels die door middel van wijnabonnementen bij de klant worden geleverd. Voor de flesverpakkingen is verpakkingsfabrikant Topa benaderd.

Kenzo, sommelier bij restaurant Vlass in het Belgische Middelkerke:Topa_Kenzo_adv_wk8_23 ‘Mijn passie is om het meest fascinerende verhaal achter elke wijn te zoeken en bij u thuis te brengen. Een verhaal dat boeit, u doet bijleren en een inspiratiebron vormt, maar vooral doet genieten van elke slok die u neemt. Bij de wijnabonnementen wordt mijn grote liefde voor wijn weerspiegeld in een wijnbox waar telkens drie verschillende flessen een verhaal vormen. Ik hou ervan om door middel van wijnen, mensen te adviseren, te begeleiden én vooral te laten genieten van het leven.’

Flesverpakkingen van Topa

Om zijn wijn- en bubbelgeschenken bij de klant te bezorgen, deed Kenzo een beroep op de flesverpakkingen van Topa. 
Binnen het productassortiment van Topa zijn er verschillende opties aan standaard flesverpakkingen en geschenkverpakkingen. Deze worden regelmatig aangekocht om tijdens de feestdagen of andere gelegenheden, flessen wijn of bubbels cadeau te doen.

Gepersonaliseerde flesverpakking

‘Liggen uw verwachtingen toch ergens anders en moet de uitstraling meer in lijn zijn met uw huisstijl, imago of specifieke wensen, dan is het ook altijd mogelijk om een gepersonaliseerde flesverpakking te laten ontwerpen door ons professionele verpakkingsinstituut, Topa Institute’, aldus de verpakkingsproducent. 

Bedrukte verpakking van Topa

‘Heeft u ook interesse in het kopen van drankverpakkingen of wilt u deze meer personaliseren? Neem dan zeker contact op met ons. Maak uw geschenken nog persoonlijker met een bedrukte verpakking van Topa!’
Artikel delen