Advertorial

Winteraanbod gebruikte Multivac-machines

Multivac biedt naast nieuwe verpakkings- en verwerkingsmachines ook 100 gebruikte machines te koop en te huur aan

Winteraanbod gebruikte Multivac-machines

Heeft u op korte termijn een traysealer, dieptrekker, etiketteerder of vacumeermachine nodig? Inclusief de nieuwe Multivac Smart Services? Multivac kan snel schakelen en biedt naast splinternieuwe verpakkings- en verwerkingsmachines ook 100 gebruikte machines te koop en te huur aan. Deze machines hebben dezelfde (OEM) kwaliteit, garantie én service als bij nieuwe machines en werken veelal met de nieuwste Smart Services (IPC 06). Snelle levering en zeker interessant voor klanten met kleinere budgetten.

Huuroptie nieuwe, voorraad- en gereviseerde machines

Naast koop biedt Multivac een grote variëteit aan nieuwe, ongebruikte machines te huur aan. Dit zijn standaard machines die binnen een hele korte termijn leverbaar zijn voor een periode van 3 maanden of langer. Het aanbod bestaat uit diverse soorten en modellen traysealers, dieptrekmachines, kamermachines, etiketteerders en vacumeermachines met transportband. En krimp- en droogtunnels, gerobotiseerde handlingsystemen, kwaliteitscontroleapparatuur, portioneer- en slicing machines.

Ook voor de origineel gereviseerde of nieuwe Multivac verwerkingsmachines worden huurmogelijkheden als extra service geboden. 

Dezelfde kwaliteit én garanties als nieuwe machines

Als u een gebruikte, originele Multivac-machine huurt of aanschaft, krijgt u dezelfde original equipment manufacturer (OEM) kwaliteit, garantie én service die hoort bij een nieuwe machine.
De originele, gereviseerde machines van Multivac én aangeschaft bij Multivac voldoen aan alle huidige veiligheidseisen en worden geleverd met één jaar garantie. Daardoor bent u verzekerd van de kwaliteit en veiligheid die alleen de oorspronkelijke fabrikant kan garanderen. 

NIEUW: Smart Services icm IPC 06 besturing!

De nieuwe Smart Services van Multivac zijn ook te gebruiken op de origineel gereviseerde machines die uitgerust zijn met het IPC 06 controlepaneel.

Bekijk hier ons complete aanbod. 

Artikel delen