CPS_advertentie_PP

CPS Case Packing Systems

Al 25 jaar lang dé partner voor alle vraagstukken betreffende pneumatiek, vacuümtechniek, afsluittechniek en accessoires voor deze technieken.

Over CPS Case Packer Systems

Sinds de oprichting in 1988, heeft CPS zich toegelegd op het volautomatisch casepacken van met name flexibele producten en schalen. Als geen andere bedrijf weet CPS deze producten snel en efficiënt in te pakken. Maar daar houdt het niet op. CPS verpakt machinaal compacter dan met de hand mogelijk is en realiseert daardoor een kostenbesparing. Maar ook het verpakken in shelf-ready dozen is een belangrijk aspect geworden. CPS gebruikt deze kennis en ervaring voor het bouwen van hoge kwaliteit casepackers.

Flexibele zakken, MAP trays of flowpacks in allerlei vormen en afmetingen worden volledig automatisch zowel horizontaal als verticaal op hoge snelheid verpakt in RSC dozen, kartonnen trays, kratten en zelfs palletboxen en rolcontainers. Om een klantspecifieke casepackerlijn te leveren, integreert CPS in haar casepackers X-ray, metaaldetectoren, controlewegers, codeersystemen en doosopzetters. De volledige casepackerlijn, gaande van de complete product- en doostoevoer, eventueel met merge en buffersystemen, tot en met de afgifte van een gesloten doos, wordt door CPS zelf ontworpen en gebouwd.

Desgewenst worden met partners complete turn key projecten geleverd inclusief verpakkingsmachines en pallettiseerinstallaties.

Vandaag de dag produceert CPS een complete serie professionele casepackers.

Making The Impossible Packable!

Meer informatie over CPS Case Packing Systems