DeJongVerpakking_openingsfoto_PP-1
De Jong Verpakking by Stora Enso

De Jong Verpakking by Stora Enso

Welkom bij De Jong Verpakking by Stora Enso, een van de grootste producenten van golfkarton in Europa. We werken samen met onze klanten om innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen te creëren die niet alleen voldoen aan de behoeften van de klant, maar ze zelf overtreffen.

De Jong Verpakking by Stora Enso
De specialist in golfkarton

Welkom bij De Jong Verpakking by Stora Enso, een van de grootste producenten van golfkarton in Europa. We werken samen met onze klanten om innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen te creëren die niet alleen voldoen aan de behoeften van de klant, maar ze zelf overtreffen. Ons uitgebreide portfolio reikt verder dan de productie van golfkarton en omvat diensten zoals aangepaste doosontwerpen, tray-opstelling, verpakkingsautomatisering, voorbedrukking en logistieke diensten. 

In 2023 openden we onze innovatieve productiecentrum met meerdere lagen, waardoor onze ruimte werd uitgebreid van 50.000 m2 tot een indrukwekkende 100.000 m2. Met geautomatiseerde processen verspreid over twee verdiepingen, uitgerust met vier golfkartonmachines en 29 verwerkingsmachines bereiken we een opmerkelijke dagelijkse productie van 5 miljoen stuks per dag.

Het creëren van unieke verpakkingen

Wij geloven in het leveren van oplossingen op maat, afgestemd op de behoeften van onze klanten. Elk verzoek van een klant is uniek en we gaan tot het uiterste om precies te ontwikkelen wat onze klanten voor ogen hebben. Wij leveren een uitgebreid assortiment opties voor zowel bedrukte als onbedrukte materialen. Of het nu gaat om preprint, waarbij het papier wordt bedrukt voordat het tot karton wordt gevormd, of directe bedrukking op het golfkarton, ons streven is om ongeëvenaarde flexibiliteit te bieden bij het voldoen aan uw verpakkingsbehoeften.

De belangrijkste pijlers van ons concept:

  • Efficiëntie: productie van grote volumes
  • Maatwerk: specialist in oplossingen op maat
  • Betrouwbaarheid: 30 miljoen verpakkingen op voorraad
  • Snelheid: Levering binnen 24 uur na bestelling
  • Creativiteit: Creatieve diensten zoals artwork en ondersteuning bij grafisch ontwerp

 

Global Presence. Local Passion.

Sinds 2023 zijn we trots lid van de Stora Enso familie. Stora Enso maakt deel uit van de wereldwijde bio-economie en is een toonaangevende leverancier van hernieuwbare producten in verpakkingen, biomaterialen en houtbouw. Net als Stora Enso voelen we ons verantwoordelijk voor toekomstige generaties, wij geloven dat alles wat vandaag van fossiele materialen wordt gemaakt, morgen van een boom gemaakt kan worden.

Onze collega’s

Bij De Jong Verpakking zetten ruim 700 medewerkers zich dag en nacht in om de hoogste kwaliteit dozen te produceren. Familiewaarden als samenwerking, verantwoordelijkheid, respect en integriteit vormen de basis van onze organisatie. Een veilige, diverse en inclusieve werkomgeving is onze topprioriteit. Wij streven ernaar een omgeving te creëren waarin onze collega’s zich thuis voelen, met aandacht voor veiligheid en algemeen welzijn.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je onderdeel worden van ons team? Kijk voor de beschikbare vacatures en bijbehorende informatie op onze werken bij www.werkenbijdejonggroup.com.

Bekijk onderstaande video over het proces binnen De Jong Verpakking.