Ducona-logo

Ducona Holland

Ducona Holland is een PET flessen producent die zich onderscheidt door een levertijd van <48 uur voor contractpartners en een constante kwaliteit.

Over Ducona Holland

Ducona Holland is de toonaangevende producent van voedselveilige PET flessen, PET potten en PET cans. Ducona kenmerkt zich door haar snelle levering. Voor contractpartners van Ducona kunnen de PET flessen namelijk worden geleverd binnen 48 uur na bestelling.

Ducona PET flessen

 

Verdere speerpunten van Ducona zijn:

Breed assortiment

Het assortiment begint bij PET shotflesjes van 20 milliliter en eindigt bij PET cans van 20 liter. Hierdoor zit er voor bijna iedereen een passende verpakking tussen. Heeft u specifieke verpakkingswensen? Laat Ducona u helpen met het realiseren hiervan! 

Door samen te kijken naar de eisen van een verpakking, kunnen de wensen op een goede manier worden meegenomen bij de productie van een blaas matrijs of een spuitgietmatrijs. Ducona ontwikkeld op deze manier al jaren lang samen met haar partners succesvol verpakkingen die voldoen aan de wensen en verwachtingen van klanten. 

Voedselveilige PET verpakkingen

De PET verpakkingen van Ducona zijn allemaal geschikt voor het verpakken van voeding. Ducona voldoet aan de hoogste eis van de BRC packaging materials norm, namelijk level AA+. 
Meer informatie hierover kunt u vinden op de pagina certificering
Mocht u op zoek zijn naar PET flessen, PET potten of PET cans voor een non food toepassing? Dan bent u bij Ducona ook aan het goede adres. 

Van 0 tot 100% R-PET

De PET flessen en PET potten van Ducona kunnen worden geproduceerd met gerecycled materiaal (R-PET) tot percentages van 100%. Er zijn ook verschillende combinaties mogelijk van gedeeltelijk virgin materiaal en gedeeltelijk gerecycled materiaal. Hierdoor kan u als klant bepalen hoeveel procent gerecycled materiaal er in uw PET verpakking wordt gebruikt.

Afname van zowel grote als kleine volumes

Ducona is flexibel ingesteld. Ducona is met haar productiecapaciteit van 250.000.000 in staat om grote aantallen te produceren, maar voorraad artikelen kunnen al vanaf 1 pallet worden besteld. 

Ducona_Machines2021_M1_M2

Evenementen

Ducona is elk jaar te vinden op verpakkingsbeurs Empack. Ook in 2024, op 9, 10 en 11 april, is Ducona met een stand vertegenwoordigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden!