interketflags[75]
interket logo vierkant

Interket

Interket is uw labelpartner! Dankzij ons brede assortiment leveren wij flexibele verpakkingen en zelfklevende etiketten voor al uw producten.

Over  Interket 

Al sinds 1979 is Interket een nationaal en internationaal toonaangevend bedrijf en uw partner op het gebied van verpakkingen en etiketten. Wij geloven in een sterke aanwezigheid op de Nederlandse markt waarbij we profiteren van het feit dat we deel uitmaken van de Europese Interket Groep.

Interket Groep

Interket Groep is één van de grootste fabrikanten van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingen. De verschillende fabrieken in vier verschillende landen zorgen voor een combinatie van producttechnologie, materiaalkennis en logistieke oplossingen.

Interket Groep levert een breed assortiment aan etiketten, variërend van eenvoudige etiketten tot complexe etiketten ten behoeve van beveiligingsoplossingen. Wij zijn zowel aanwezig door heel Europa als op lokaal niveau. Dit zorgt voor de benodigde kennis van zowel de industrie en de lokale markt. De lokale vestigingen zorgen voor een goede focus en service en kwaliteit op hoog niveau.

Onze eigen manier

 Eenvoud

Van begin tot eind gaan wij voor eenvoud en laagdrempeligheid in onze klantbenadering. Onze betrokken medewerkers en efficiënte processen zorgen ervoor dat wij snel en kwalitatief werk leveren.

 Ervaring

Wij gaan graag samen met onze klanten de uitdaging aan om de beste oplossing te vinden. Zo werken wij proactief om aan de behoeften van de klant te voldoen. Wij proberen continu onze processen te optimaliseren en te denken in oplossingen.

 Onze manier van werken kenmerkt zich door het feit dat wij betrouwbaar en betrokken zijn voor de klant. Deze eigen manier van werken zorgt ervoor dat wij geloven in onze visie:

 “De leider zijn op het gebied van zelfklevende etiketten in de perceptie van de klant”.

Expertise

Dankzij onze kennis, knowhow en ons uitgebreide machinepark hebben wij voor onze klanten altijd een juiste oplossing in huis. Wij verdiepen ons in de business van onze klanten om optimale service te kunnen bieden.

Duurzaamheid

Interket bedrukt etiketten en folie op een wijze waarbij mens en milieu centraal staan. In het kader van duurzaamheid, nemen wij het initiatief om een positieve bijdrage te leveren aan het verminderen van de belasting op het milieu zoals duurzame en dunnere materialen, het recyclen van papier en het hergebruiken van inkt.

Kortom; Wij luisteren naar uw behoefte, geven onderbouwd advies en vinden de juiste oplossingen voor u. Tegelijk richten wij ons sterk op nieuwe ontwikkelingen. Innovatie van producten en het aanboren van nieuwe markten hebben hoge prioriteit binnen ons bedrijf. Tevens zijn we BRC High Risk AA en FSC gecertificeerd.

Vragen of wilt u een keer graag met ons om de tafel? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Meer informatie over Interket