Remmert dekker

Van de Velde Packaging

Van de Velde Packaging (voorheen Remmert Dekker) is specialist in het realiseren en produceren van slimme en duurzame bedrukte kartonnen verpakkingen op maat.

Over van de Velde Packaging

Opgericht in 1896, zijn wij uitgegroeid tot specialist in het realiseren en produceren van slimme en duurzame bedrukte kartonnen verpakkingen op maat. Daarbij staan u wensen altijd voorop en denken wij pro-actief met u mee in mogelijkheden. Verpakkingen voor AGF, Bakkerij, Food, Take Away, Horeca, Promotie of Medische zorg? Wij hebben de kennis, certificaten en middelen in huis en staan voor u klaar!

Van de Velde Packaging (voorheen Remmert Dekker Packaging) levert kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Korte lijnen, snel schakelen en ontzorgen zijn onze sterke punten. Wij onderscheiden met innovatie en duurzaamheid. Iedere verpakking is maatwerk. Het productieproces is gecertificeerd en werkt op aardwarmte, wind- en zonne-energie.

Sinds 2021 is Remmert Dekker Packaging onderdeel van Van de Velde Packaging. Remmert Dekker Packaging blijft vanuit Wormer haar klanten op haar vertrouwde wijze bedienen en zich focussen op innovatieve verpakkingen.

Meer informatie over Van de Velde