VandeVeldePackaging_PartnerPag.1
Van de Velde Packaging logo

Van de Velde Packaging

Van idee tot ontwerp, drukken en afwerking: Van de Velde Packaging staat al meer dan 80 jaar voor ‘the full package in packaging’. Met een unieke totaalaanpak ontzorgt het de klant van A tot Z tijdens het hele verpakkingsproces. Alle kennis zit onder één dak.

Van de Velde Packaging

Sinds Pieter Van de Velde in 1939 begon, is het familiebedrijf uitgegroeid tot een internationale out-of-the-box producent van een breed assortiment food, non-food en premium papieren verpakkingen en innovatieve verpakkingsinstallaties op maat. 

De prioriteit ligt altijd bij de klant. Als partner kan die rekenen op een persoonlijke service en support in het bedenken van een verpakking die perfect aansluit bij zijn behoeften. Want dat is de grootste passie van Van de Velde Packaging: voor elk product en project een pasklare oplossing ontwikkelen en zorgen dat het volledige plaatje klopt.

Van de Velde Packaging heeft zijn hoofdzetel in Wetteren (België) en is actief in 19 Europese vestigingen. Dat netwerk bouwt het verder uit om zijn positie van internationale referentie in kartonnen verpakkingsoplossingen nog te versterken.

Meer informatie