Flex Film logo

Flex Film International

Flex Film beschikt over een ruim assortiment aan kant-en-klare verpakkingsfolies. Folies die ervoor zorgen dat producten vers en langer houdbaar blijven.

Over Flex Film

Flex Film beschikt over een omvangrijk assortiment aan kant-en-klare verpakkingsfolies. Folies die ervoor zorgen dat producten vers en langer houdbaar blijven, hygiënisch en mooi verpakt zijn. Met onze kwalitatief uitstekende krimpfolie, flowpack folie en topseal folie worden dagelijks de food producten van talrijke A-merken verpakt. Folies van Flex Film kom je dus iedere dag tegen in groothandels en supermarkten. We hebben een breed assortiment aan kant-en-klare folies die we binnen 24 uur kunnen leveren.

FlexFilm_folie.1

Maatwerk

Naast kant-en-klare verpakkingsfolie levert Flex Film ook maatwerk. Maatwerk dat gericht is op jouw verpakkingsvraagstuk. We maken de folie dus passend, helemaal afgestemd op jouw product. Want een brood heeft nu eenmaal andere verpakkingswensen dan een stuk kaas. We hebben deze expertise, kennis en know how in huis en zetten die graag voor jou in.

Meedenken in verduurzaming

Verduurzaming is een hot-topic in bijna elke industrie, zo ook in de verpakkingswereld. Bij Flex Film zijn we dagelijks bezig om voorop te blijven lopen op dit gebied, waarbij we voortdurend opzoek zijn naar oplossingen en nieuwe producten die onze klanten helpen maar ook de planeet beschermen. Door te anticiperen op veranderingen in wetgeving en industrienormen, zorgen we ervoor dat onze klanten voldoen aan alle voorschriften, terwijl we tegelijkertijd de ecologische voetafdruk minimaliseren. Het is niet alleen ons doel om hoogwaardige verpakkingsoplossingen te bieden, maar ook om een positieve impact te hebben op het milieu en de samenleving als geheel.

FlexFilm_folie.4

Voedselveiligheid gegarandeerd

Folie is een technisch complex product. Gaat het om de voedselveiligheid, houdbaarheid, versheid, hygiëne en bescherming van producten? Wij weten exact welke eisen aan de ontwikkeling en productie van de folie gesteld moeten worden en selecteren onze producenten daarop. Onze adviseurs weten precies welke perforatie of folie samenstelling voor een product nodig is en welke materialen food approved zijn. Voedselveiligheid is dus gegarandeerd. Niet voor niets zijn wij gecertificeerd met de voedselveiligheidsnorm FSSC 22000, een wereldwijde standaard voor de gehele voedingsmiddelenindustrie.

FlexFilm_folie.3

Klant specifiek voorraadmanagement

Ben je klant bij Flex Film? Heb je een veelheid aan verschillende folie verpakkingen? En wil je ervan verzekerd zijn dat jouw verpakkingsmachines 24/7 kunnen doordraaien? Ook dan ben je verzekerd van maatwerk! Samen met jou houden we bij wat je dagelijks verbruikt aan verpakkingen en zorgen we ervoor dat je voorraad op peil blijft. Vanuit onze magazijnen in Schoonhoven en Noord-Franrijk leveren we uit voorraad op afroep jouw specifieke folie. Zo ben je verzekerd van alle continuïteit; in het belang van je producten en je klanten.

Probleemloze verwerking op iedere machine

In ons advies over de te gebruiken verpakkingsfolie houden we rekening met het product én met de verpakkingsmachine(s). De machine moet immers - ook op zeer hoge snelheid! - probleemloos zijn werk kunnen doen: snel en met weinig verspilling producten optimaal inpakken; zodat deze langer houdbaar blijven en zich mooi presenteren in de schappen. Dankzij de betrouwbare en stevige kwaliteit van onze folies komen technische storingen sporadisch voor.

FlexFilm_folie.2

Bedrukking? Alles kan!

En wil je een boodschap op de verpakking zetten? Ook dat kan. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in bedrukte folie. Zelfs als het gaat om het full colour bedrukken van krimpfolie, ben je bij ons aan het juiste adres. Zo zijn wij de enige in de Benelux die polyolefine krimpfolie kan bedrukken. En heb je hulp nodig bij het ontwerp van je bedrukking? Ook die expertise hebben we in huis.