Profipack_PartnerPagina_headerbeeld
Profipack

Profipack

Profipack Verpakkingsmaterialen BV in Montfoort is een online winkel voor verpakkingsmaterialen in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk.

Over Profipack Verpakkingsmaterialen 

Profipack Verpakkingsmaterialen BV. in Montfoort is een innovatief, professioneel en snelgroeiend bedrijf dat al 10 jaar een betrouwbare partner is voor iedereen die verpakkingsmaterialen nodig heeft. Zowel offline als online worden dagelijks alle klanten bediend. De verkoopmedewerkers komen graag bij je langs, denken mee en geven advies.

Waar Profipack voor staat

Profipack is opgericht met als doel klanten te voorzien van verpakkingsmateriaal van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Het bedrijf heeft een sterke focus op klanttevredenheid en werkt hard om ervoor te zorgen dat klanten altijd de best mogelijke service krijgen. Een van de sterke punten van Profipack is de brede selectie van beschikbare producten, inclusief op maat gemaakte oplossingen. Bovendien worden alle producten zorgvuldig geselecteerd en getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Profipack is een betrouwbare en deskundige partner voor al jouw verpakkingsbehoeften.

Verhuisdekens specialist

Profipack is al bijna 10 jaar de specialist in verhuisdekens op de Europese markt. De verhuisdekens van Profipack zijn van superieure kwaliteit en kunnen al met kleine aantallen gepersonaliseerd worden. Met een eigen productie en grote voorraad kan er altijd snel geschakeld en geleverd worden. Profipack levert hiermee verhuisdekens door heel Europa en is voor de Europese Verhuisbranche Fedemac de prefered supplier van alle type verhuisdekens.

Groot door import

Profipack heeft voor veel van zijn producten een eigen merk en productenlijn. Door schakels over te slaan en direct bij de bron te kopen, worden de lijnen korter, kan er beter op kwaliteit gestuurd worden en wordt de prijs laag gehouden. Inmiddels heeft Profipack een eigen merk voor zijn verpakkingstape, wikkelfolie, paklijsten, plastic zakken, opvulmaterialen, big bags, verschillende verpakkingsmachines en nog veel meer.

Professional in duurzaamheid

Bij Profipack houden ze van duurzaam ondernemen. Daarom zijn ze altijd op zoek naar duurzame alternatieven voor verpakkingsmaterialen, zoals het verminderen van lucht in dozen, duurzaam transport en energiebesparing met behulp van zonnepanelen. Het bedrijf zet zich in voor het verminderen van afval en de impact op het milieu en biedt milieuvriendelijke opties aan, zoals biologisch afbreekbare verpakkingen en producten van gerecycled materiaal. Als verpakkingsmateriaalbedrijf nemen ze hun professionele verantwoordelijkheid en dragen bij aan duurzame oplossingen.

Personeel

Het personeel van Profipack bestaat uit een jonge mensen, met verschillende kwaliteiten. Ieder van hen heeft zijn of haar eigen verantwoordelijkheid en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Als Profipack-familie staan zij iedere dag weer klaar voor de klant.

Steeds meer verpakt met Profipack

De slogan "Steeds meer verpakt met Profipack" is te danken aan de sterke groei die het verpakkingsmateriaalbedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Steeds meer bedrijven kiezen voor en verpakken met Profipack. Het assortiment en het magazijn blijven groeien en ook het aantal werknemers stijgt. Profipack wordt een steeds grotere verpakkingspartner en verovert een steeds groter deel van de markt voor verpakkingsmaterialen. Met hoogwaardige producten, uitstekende klantenservice en een sterke focus op duurzaamheid is het bedrijf een toonaangevende leverancier van verpakkingsmateriaal in Nederland.

Meer informatie over Profipack Verpakkingsmaterialen