More-sustainable-packaging-assortment
tesa

tesa

Als multinational ontwikkelt tesa innovatieve kleefbanden en zelfklevende productoplossingen voor verschillende industrieën en commerciële klanten.

Over tesa

Als multinational ontwikkelt tesa innovatieve kleefbanden en zelfklevende productoplossingen voor verschillende industrieën, commerciële klanten en eindgebruikers. Er zijn al meer dan 7.000 kleefoplossingen van tesa die het werk, de producten of het leven van onze klanten helpen verbeteren. Vandaag ligt de focus op duurzaamheid en energiebesparende processen. tesa investeert in de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten en fabricageprocessen zonder oplosmiddelen, en in het gebruik van hernieuwbare energiebronnen op zijn vestigingen.

 

Tesa is actief in 100 landen

Tesa is actief in 100 landen en heeft fabrieken in Duitsland, Italië, China, de VS en binnenkort ook in Vietnam. Ongeveer driekwart van de omzet van de tesa Group (2022: 1,7 miljard euro) wordt gegenereerd door toepassingen voor de industrie. Samen met zijn internationale klanten ontwikkelt tesa innovaties die zijn afgestemd op product- en procesniveau. Er kunnen al meer dan 130 tesa tapes worden geïnstalleerd in een elektrische auto en meer dan 70 in een smartphone. 
Bijdragen aan duurzaamheid – Ons assortiment verpakkingstape: De discussie over verpakkingsvervuiling is de afgelopen jaren flink toegenomen. De toenemende bezorgdheid van regelgevende instanties en het grote publiek leidt momenteel tot grote veranderingen - zowel op het gebied van industriële als consumentenverpakkingen. Verpakkingstapes worden ook gezien als een cruciaal onderdeel van de verpakkingsoplossing, waarbij de roep om innovatieve oplossingen die ons milieu beter beschermen steeds luider wordt. We willen niet alleen een duurzamer bedrijf worden, maar willen ook onze klanten ondersteunen om duurzamer te worden. Daarvoor hebben we een set verpakkingstapes ontwikkeld die onze klanten zullen ondersteunen bij het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen.

 

Meer informatie over tesa